2777
2789
عنوان

بسته بودن ملاج نوزاد

5941 بازدید | 60 پست

سلام خانما 

خواهرم چها روزه زایمان کرده امروز نی نی رو بردن دکتر معاینه کرده گفته ملاج بسته هست،  کسی تجربه ای داشته؟  ممکنه اشتباه کرده باشه؟ 

گفته ده روز دیگه دوباره بیارینش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ای ندارم ولی راجبش زیاد خوندم اگه کامل بسته شده باشه فک نکنم که اینجوری باشه ولی اگه در حال سفت شدن باشه با دارو به تعویقش میندازن تا مغز رشد کافی داشته باشه

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
سلام ابجی منم دخترم بسته بود اینقور گریه کردم سنو دادم دکتر گفت مغزش رشت نمیکنه دیگه و هزار حرف من ه ...

جدی میگین 

خدا خیرتون بده حسابی ذهنمون درگیره هنوز به خودش نگفتیم 

https://t.me/+higmucWS6Lw0NTE8

روی لینک کلیک کنید و سپس باز کردن رو بزنید

اقدامی های گل🥳😍✋

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣