2777
2789

خانماااااا من شیرین عسل خونگی یا همون والس شکلاتی درست کردم گذاشتم یخچال نمیدونستم باید یه ربعه بذارمش ددخل ظرف در بسته گذاشتم یک ساعت موند خیلی خشک شد هم روکشش هم مواده داخلش که همون مارشمالوعه...تا قبلش کش میومد نرم بود کلا خوب بود تا اینکه گذاشتم یک ساعت موند😿😿😿😿به نظرتون بذارم بیرون تو دمای محیط بمونه درست نمیشه دوباره بهتر بشه یکم برای مهمونم یا دیگه خراب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟😣😣😣😣😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برات سوخت همه جا نوشتي 🥺 بخدا من تاحالا درست نكردم وگرنه جوابتو ميدادم گلم 

وای دیدی توام🤣🤣🤣🤣به خدا میخوام بذارم برا مادرشوهرم نمیدونم چیکارکنم😔

مرسی فدات بشم خانومی کردی ❤ایشالا درست بشه اخه میخوام بدم مادرشوهرم🤣😔

درست میشه

فقط درب ظرف رو باز نذارید که مثل نان تست عرق کرده میشه

هرموقع هم سوالی داشتید تاپیک اخرم درخدمتتونم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
درست میشه فقط درب ظرف رو باز نذارید که مثل نان تست عرق کرده میشه هرموقع هم سوالی داشتید تاپی ...

ببخشید متوجه نشدم😿یعنی وقتی با ظرف در بسته اوردم تو محیط درش و باز نکنم؟؟ یا وقتی تو یخچاله درش و باز نکنم

ببخشید متوجه نشدم😿یعنی وقتی با ظرف در بسته اوردم تو محیط درش و باز نکنم؟؟ یا وقتی تو یخچاله درش و ب ...

نه

الان از یخچال در بیارید با همون ظرف در بسته ای که هست همینجوری بزارید تو دمای محیط.

فقط بیشتر از ۲۰درجه نباشه چون عرق میکنه به اصطلاح

نه الان از یخچال در بیارید با همون ظرف در بسته ای که هست همینجوری بزارید تو دمای محیط. فقط بیشتر ا ...

اهان فهمیدم فقط اینکه هر وقت لازمش داشتم بیارمش بیرون یا کلا میتونم الان بیارمش بیرون برای فردا ظهر؟؟

اهان فهمیدم فقط اینکه هر وقت لازمش داشتم بیارمش بیرون یا کلا میتونم الان بیارمش بیرون برای فردا ظهر؟ ...

نیاز نیست تو یخچال باشه اصلا.

اون استراحت ۱۵دقیقه به خاطر فرم گرفتن شکلات سطح اون کاره

شما تا ۱۰روز میتونید تو دمای محیط نگه دارید

نیاز نیست تو یخچال باشه اصلا. اون استراحت ۱۵دقیقه به خاطر فرم گرفتن شکلات سطح اون کاره شما تا ۱۰رو ...

مرسی فدات بشمممممم😍ممنونم ازت یه دنیا ممنون فقط میتونم یه سوال دیگم بپرسم تروخدا ببخشید..خواستم بدونم از کجا بفهمم دمای محیط و😿😿تو برنامه ای چیزی مشخصه ؟اتاق خوابم از پذیرایی خنک تره نه خیلی سرده نه خیلی گرمه..اونجا بذارمش به نظرت؟؟؟؟

مرسی فدات بشمممممم😍ممنونم ازت یه دنیا ممنون فقط میتونم یه سوال دیگم بپرسم تروخدا ببخشید..خواستم بدو ...

دماسنج ندارید؟

پشت پنجره ها همیشه سرد ترین نقاط خانه ست.

صدتا سوالم بپرسید درخدمتم