خانماااااا من شیرین عسل خونگی یا همون والس شکلاتی درست کردم گذاشتم یخچال نمیدونستم باید یه ربعه بذارمش ددخل ظرف در بسته گذاشتم یک ساعت موند خیلی خشک شد هم روکشش هم مواده داخلش که همون مارشمالوعه...تا قبلش کش میومد نرم بود کلا خوب بود تا اینکه گذاشتم یک ساعت موند😿😿😿😿به نظرتون بذارم بیرون تو دمای محیط بمونه درست نمیشه دوباره بهتر بشه یکم برای مهمونم یا دیگه خراب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟😣😣😣😣😣😣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نیاز نیست تو یخچال باشه اصلا. اون استراحت ۱۵دقیقه به خاطر فرم گرفتن شکلات سطح اون کاره شما تا ۱۰رو ...
مرسی فدات بشمممممم😍ممنونم ازت یه دنیا ممنون فقط میتونم یه سوال دیگم بپرسم تروخدا ببخشید..خواستم بدونم از کجا بفهمم دمای محیط و😿😿تو برنامه ای چیزی مشخصه ؟اتاق خوابم از پذیرایی خنک تره نه خیلی سرده نه خیلی گرمه..اونجا بذارمش به نظرت؟؟؟؟