2777
2789
و سط خوشحالیهات و چشم انتظاری برا بغل کردن نی نی ت همه چشم انتظارهارو دعاکن 

ایشالا بزودی همه کسایی که دثس دارن مادر بشن به ارزوشون برسن

از ته دلم امشب دعا میکنم❤️🥺

بله حق با شماست🥺❤️‍🩹عذر میخوام از همه تاپیکو‌میبندم ببخشید دوست خوبم

وا.چرا ببندی...میدونی چقدر حس خوب داره این تاپیکا....

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا بزودی همه کسایی که دثس دارن مادر بشن به ارزوشون برسن از ته دلم امشب دعا میکنم❤️🥺

قطعا دعا میکنیم ک خدا ب همه بچه های سالم و صالح بده

ولی بستن تاپیک معنایی نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دلم میشکنه اگه یه نفر فقط ینفر دلش بگیره ازین تاپیک🥺❤️‍🩹

هرجور ک خودت صلاح میدونی این تاپیک شماست

منکه داشتم حس خوب میگرفتم🌷

استارتر لطفا تاپیک رو نبند

بیاین همه ی شرکت کنندگان توتاپیک،بعداز دیدن عکسها،هم برای سلامتی استارتر وبچه اش وهم برای کسانی که درآرزوی مادرشدن هستند دعا کنیم

فکرکنم این کارمنطقی تره تابستن تاپیک...چون دعای دسته جمعی زودتر برآورده میشه

خدایا بی نهایت شکرت