2777
2789

اول بگم که پسرم 11 ماهش هست

امروز حالش کاملا خوب بوده و غذاش هم طبق معمول همیشه بوده 

نیم ساعت پیش از خواب بیدار شد و یکم نق زد  بهش شیر دادم و خوابش برد دوباره ،  تا گذاشتمش توی رخت خوابش یهو بالا آورد 

الآن خوابید باز ... چیکار کنم واسه ش که حالش بهتر بشه ؟ 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

فعلا جز شیر چیزی نده 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ویروس باشه که باید ببری دکتر

شایدم غذایی خورده معدش بهم ریخته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بچه من تا بالا میارم میفهمم مریض شده اولین علائمشه

چه بیماری ای ؟ 

عصر ساعت 4 غذا خورده و ساعت 5 خوابیده ، ممکنه به خاطر اون بالا آورده باشه ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

شاید سردیش کرده عزیزم یا شایدم دلش درد میکنه شایدم زیادی خورده تب نداره؟اگر نداره ک مشکلی نیست ولی مواظب باش یکم غرق نعنا و نبات هم خوبه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
فعلا جز شیر چیزی نده 

نه بچه م خوابید دیگه همون شیر میدم اگه بیدار شد

هیچی ی چیزی رو دلش سنگینی میکرده وقتی خوابیده یعنی راحت شده و خوابیده اگه باز بالا بیاره ک ویروسه با ...

ان شاءالله که چیزی نباشه و همون رو دل کرده 

چی بهش بدم اگه بیدار شد ؟ 

چه بیماری ای ؟  عصر ساعت 4 غذا خورده و ساعت 5 خوابیده ، ممکنه به خاطر اون بالا آورده باشه ؟

ویروسی

انفولانزا

سرماخوردگی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

نه بچه م خوابید دیگه همون شیر میدم اگه بیدار شد

شیر رو هم کم کم و دیر به دیر بهش بده تا سر معده ش جمع شه .گلو درد نیست؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اگ ویروس باشه که باید ببری دکتر شایدم غذایی خورده معدش بهم ریخته

هیچ علائم دیگه ای نداره که بگم ویروس باشه 

سه هفته پیش تقریبا مبتلا به آنفولانزا شد ولی دو هفته س که خوبه و هیچ علائمی ندارن دیگه

شاید سردیش کرده عزیزم یا شایدم دلش درد میکنه شایدم زیادی خورده تب نداره؟اگر نداره ک مشکلی نیست ولی م ...

نه خداروشکر تب نداره ... من سرکار بودم و عصر. که اومدم خونه حالش خوب بود 

ویروسی انفولانزا سرماخوردگی

سه هفته پیش به آنفولانزا مبتلا شد و خوب شده بود دیگه کاملا 

بعید می‌دونم ... ممکنه رودل کرده باشه