2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اکثرا پول میدن 

اونجوری نیس که بگن از طرف خاله داماد به داماد

میگن کادوی خاله داماد به عروس داماد فلان قدر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اره هم خانواده ی عروس هم خانواده ی داماد

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

ما جشن عقد گرفتیم و خاله و دایی شوهرم هم به من که عروس بودم کادو دادن هم به داماد

بعد شوهرم گفت ما اصلا رسم نداریم که فامیل های داماد به عروس کادو بدن و تو باید کادوهای اونا رو به من بدی

کادوهای خانواده عروس به عروسه و کادوهای خانواده داماد به داماده

واقعا اینجوریه؟؟

وا مگه به دوماد کادو میدن؟طرف ما همه به عروس کادو میدم.فقط مادر عروس به داماد کادو میده

تو جشن عقد یعنی شما اگه فامیل داماد باشید به داماد کادو نمیدین؟ فقط به عروس میدین؟