2777
2789
عنوان

به این تکست از ¹⁰ چند میدین؟!

215 بازدید | 6 پست

از وقتی که اومدی تو زندگیم فهمیدم که شاید خیلی زودتر باید پیدات میکردم ، اومدنت باعث شد تو بشی همون نوری که همیشه تو تاریکی زندگیم می‌درخشه و بهم امید میده ، یه دفعه وارد زندگیم شدی و همه چیو برام قشنگتر کردی.

تو منو برای خودت کاملا متفاوت میکنی ، من کنارت کارایی رو انجام میدم که اصلا کنار هیچکس اینجوری نیستم ؛ مثلا کنارت برات لوس میشم ، کنارت واقعی ترین ورژن خودمم ، کنارت خوشحال ترین آدم رویِ کره زمینم ، کنارت بیخیال همه چی میشم و اون لبخندایی که وقتی کنار توام میشینن رو لبمو به دنیا نمیدمشون.

وقتایی که استرس دارم با نوتیف پیامت آروم میشم و لبخند به لبم میاد و وقتایی که اسمتو رو صفحه‌یِ گوشیم میبینم از شدت ذوق چشمام برق میزنن و یا مثلا روزایی که فرداش میخوایم بریم بیرون از خوشحالی خوابم نمیبره.

میدونی من کنارت اصلا خسته نمیشم و زمان برام خیلی زود میگذره ؛ میخوام بهت بگم که خیلی خیلی ازت ممنونم بابت اینکه حتی موقع هایی که حاله خودت خوب نیست ولی سعی میکنی که نزاری حال من بد باشه و بدون منت همه جا کمکم میکنی و تکیه گاهمی ، خیلی خوشحالم که دارمت و مالِ منی ، هرچقدر هم که زمان بگذره تو هیچوقت واسم تکراری نمیشی و هر روز بیشتر از روز اول دوستت دارم.

تو همونی که همیشه باعث میشه که درد و غمامو فراموش کنم.

برام دیگه مهم نیست کی میخواد کنارم باشه کی میخواد کنارم نباشه فقط الان برام مهمه که تو باید کنارم باشی همیشه و همیشه ، شاید خیلی جاها اذیتت کنم غر بزنمو و عصبیت کنم و یا خیلی چیزا بگم که باعث بشه ناراحت بشی ولی مطمئن باش تو برام مهم ترین آدم زندگیمی و من برای داشتنت هرکاری میکنم چون تو تموم داراییِ منی ، یعنی همه‌ی چیزایی که تو این دنیا دارم ، همه‌یِ خوبیا و قشنگیا ، همه‌ی چیزایی که دارمو ندارم(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.