2777
2789
آفرین ولی دوستتو هیچ وقت تنها نذار

میشه گفت هنوز دوست نشدیم و من دارم درباره شروعش میپرسم. ینی ببین اون دست دوستی ب سمتم دراز مرده آیا پس بزنم یا دستانم را در دستانش قرار دهم؟🗿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه گفت هنوز دوست نشدیم و من دارم درباره شروعش میپرسم. ینی ببین اون دست دوستی ب سمتم دراز مرده آیا ...

نیگاه شخصی که اینجور رفتار رو انجام میده شک نکن یک کمبود از طرف خانواده داره محبت یا خیلی چیز دیگه ولی پیش تو اون کمبود ها کم کم از بین میره حالا تو بیایی ولش کنی  خیلی بدتر از این که هست سرش میاد و خودت عذاب  میکشی که چرا ولش کردی

امروز که دوباره حمله عصبی بهش دست داد بعد اینکه آروم شد بهش گفتم میتونی باهام صحبت کنی شاید بتونم کمکت کنم. شاید بتونیم حرف بزنیم البته اگر خواستی. اونم جواب داد یخت داره آب میشه مگه میشه نخوام؟ (من دیر صمیمی میشم و دیر اعتماد میکنم و این بی اعتمادی ممکنه هیچوقت هم اوکی نشه با طرف/:) ولی هنو پیام نداده...

باید تحت درمان باشہ طفلے خیلے مشڪل داره

پدرش اجازه نمیده بره پیش روان پزشک میدونید ک بابا ها وقتی حرف این میاد وسط فکر میکنن حالا چ مشکل روانی ای داریم و...

عه راستی یه حالت دو قطبی داره و موودی عه مثلا اگه الان داره مشت میزنه ب در و دیوار چند دقیقه ی دیگه خندون عه داره جوک میگه (و باز هم پیش من همیشه خوبه🌚🤝🏻)

امروز با چند نفر بحثش شده بود. وقتی عصبانی میشه انگار واقعا به جنون کشیده میشه مثلا اونقدر محکم با م ...

گلمممممم ایشان بیمار جسمی داره  و شما که بدتر از ایشان 

این چه انتخابی هست 

کلا فکر این ادم را از سرت دور کن