2777
2789

هفته دیگه میشه ۱۷ ماهش وهنوزراه نیفتاده

دکترش گفته تا۱۸ ماهگی وقت هست ولی من خیلی استرس دارم ۱۳ ماهگی ۴ دستوپارفت والان دست به دیوارمیره

۴ تادندونم بیشترنداره ممکنه برای کمبودکلسیم باشه؟هنوزچکاب یک سالگیشوندادم

اصلابچه چطوری راه میفته؟

همش دارم براش سوپ پای مرغ درست میکنم

راه حلی دارین براش روروئک هم اصلادوست نداره توش میزارم گریه میکنه.

کسی بوده بچش دیرراه بره؟

راستی تمرینم باهاش زیادمیکنم مثلامیزارمش روبروم دوسه قدم به سرعت میادمیپره سریع بغلم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد روروئک استفاده نکن مخصوصا اگر پسره

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 
دختر من هم 17 ماهگی راه رفت دندون هاشم کم بود .مشکلی نیست راه میوفته 

راست میگی گلی دخترتون یهویی پاشدراه رفت؟چندروزه تمرین دارم میکنم یه چندثانیه بدون کمک وایمیستونمش روبروم دوقدم میادومیندازه خودشوبغلم

خودش هنوزنمیتونه بدون کمک بایسته

پسر من دوسالگی راه افتاد. خودشون اول تاتی تاتی بادست میرن بعد یهو خودشون بلندمیشن راه میفتن. نگران ن ...

میگم شایدکلسیمش کمه که دندوناشم دیردراومدحالادکترش تا۱۸ ماهگی وقت داده توکل برخدا

با این توصیفات ۱ ماه دیگه قشنگ راه میره

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃