2777
2789
عنوان

میشه نی نی یار تگ کنید

871 بازدید | 27 پست

کاربری قبلیم تعلیق کردید.با گوشی خودم نمیتونم وارد سایت بشم الانم با گوشی همسرم ثبت نام کردم.میشه رسیدگی کنید لطفا میخوام با گوشی خودم بیام سایت.ممنون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازتون

کاری نکردم ♥️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ممنون ازتون

سلام با مرورگر اپرا یا فایرفاکس بیایین با گوشی خودتون یا همون مرورگرتون تاریخچه رو پاک کنین کوکی ها رو پاک کنین درست میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام گلم خوبی 

میگم این کاربر دروغگو نفس آقامون دیروز الکی منا ترکوند 

من تعجب میکنم از نی نی یار ۳ بدون تحقیق کاربریما بست. این کاربر بچه به دروغ گفته بود درخواست میدن😂 و فحش میدن جالب اینجاست که فحشی هم ندادم . آخه خیلی خیلی تابلوئه که داره دروغ میگه نمیدونم چرا برعکس منا لغو کرد نی نی یار. 

دلم کاربری قبلیما میخواد به نی نی یار پنج گفتم نمیدونم وصلش میکنن؟

سلام گلم خوبی  میگم این کاربر دروغگو نفس آقامون دیروز الکی منا ترکوند  من تعجب میکنم از ...

منم ترکوند من بایه کاربری دیگه عصو شدم درخواست دادم گفتم دروع گفته برگردوند کاربری ولی شما چون زیر ی تاپیکش گفتی فککنم عقده ای شوهر ندیده بخاطر اون بسته

شما چجوری درخواست دادید برتون گردوندن؟

با کاربری جدید ی تاپیک زدم از نی نی یار توصیح خواستم اخه اون خاتم گفته بود من رفتم خصوصیش ینی جفتمون رفتیم خصوصیش توهین کردیم و اینا منم باکاربری جدید تاپیک زدم ک اگ توهین کردم اسکرین پیام منو بزارید نی نی یارم ک مدرک نداشت کاربریمو گداشت ولی گفت کاربری اسمان توهین کرده.چند نفرم گفتن نفس اقامون بهشون توهین کرده ولی تاپیکاشو حدف کرده نی نی یار گفت چک میکنم