2777
2789
عنوان

اسهال گربه بچه با چی قطع میشه؟؟؟؟؟

1948 بازدید | 21 پست

چند هفته ای هست که اسهال دارن 

پودر پروبیوتیک یه قرص اسهال  دادیم اصلا قطع نمیشه 

داروخانه دامپزشکی هم تتراسایکلین داد بیشتر اسهال میاره تا قطع کنه😐

چه داروی بدم قطع بشه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال میکشدش چند هفته؟ ببرین دامپزشک!

چندتا از گربه هامو بردم مردن دیگه چشمم ترسیده 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
ماست پروبیوتیک بده ک ضررم نداشته باشه شاید انگل داره

به ماست پودر پروبیوتیک قاطی میکنم میدم میخورن اثر نداره

چندتا از گربه هامو بردم مردن دیگه چشمم ترسیده 

خب پیش دکتر درست و درمون ببرین

آب بدنش داره میره خوب میمیره

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

ببخشید برام سوال شد. اونوقت اون  اسهالو میریزه کجا؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خب پیش دکتر درست و درمون ببرین آب بدنش داره میره خوب میمیره

تبریزم اینجا چندتا دکتر بیشتر نمیشناسم 

گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه 

ببخشید برام سوال شد. اونوقت اون  اسهالو میریزه کجا؟

گربه رو نخریدم که  بیاریم خونه

یه گربه اومد تو حیاطمون بچه دنیا اورد بچه ها مریص شدن 

تو حیاط  

خاک هم  هست