2777
2789
عنوان

پژوهشگاه رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 58 پست
برای همه دکترا باید ویزیت اینترنتی بگیری بجز مشایخی 23562214 شماره ای هستش که می تونی ویزیت بگیری

مرسی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت سونو گرفتم الکی چون پریود نیستم و نمیدونم چه موقع میشم ولی رفتم به دکتر میگم میخاستم ویزیت بشم

وای قبول نمی کنه این کار و نکن این همه راهم بری انجام نمیده

من خوددم دیدم چه کسایی از راه دور اومدن برای ویزیت بهشون نوبت نداده

حالا که می خوای بری حداقل بعدازظهر برو شاید ویزیتت کرد

چون روزای پنجشنبه اصلا ویزیت نمی کنه

بعداز ظهرای یکشنبه دوشنبه و چهارشنبه نوبت ویزیت مشایخی هست

با دکتر مشایخی بودی یا مصطفایی

ببخشید یادم میره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
وای قبول نمی کنه این کار و نکن این همه راهم بری انجام نمیده من خوددم دیدم چه کسایی از راه دور اومدن ...

عزیزم من دکتر مصطفایی هستم !میگم هیچ دکتری روز پنج شنبه ویزیت نمیکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من دکتر مصطفایی هستم !میگم هیچ دکتری روز پنج شنبه ویزیت نمیکنه

به نظرم با هماهنگی برو، اونم منشی مشایخی و مصطفایی که فوق العاده بداخلاقه و به زور جوابتو میده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
به نظرم با هماهنگی برو، اونم منشی مشایخی و مصطفایی که فوق العاده بداخلاقه و به زور جوابتو میده

خاهرمم رویان میره اون ۴پانکچر و ۴انتقال منفی داشته میخاد بره پنج شنبه نوبت سونو داره گفتم حالا که اون داره میره ضرر نداره منم برم باهاش نهایت اینکه قبول نمیکنه شایدم یه درصد قبول کرد گفتم تیر تو تاریکی هست

وای قبول نمی کنه این کار و نکن این همه راهم بری انجام نمیده من خوددم دیدم چه کسایی از راه دور اومدن ...

میگم‌ عزیزم برای سونو و شروع سیکل پانکچر اگه همون روز بریم‌ مرکز ‌قبول ‌میکنن سونو‌ کنن و سیکل رو شروع ‌کنن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم‌ عزیزم برای سونو و شروع سیکل پانکچر اگه همون روز بریم‌ مرکز ‌قبول ‌میکنن سونو‌ کنن و سیکل رو شر ...

باید نوبت داشته باشیم برا سونو عزیزم 

سلام عزیزانم مرسی رز جان از دعوتت...  من هم از سال نود و هشت رویان میرم...

خوش اومدی عزیزم

سلام منم رویان میرم پیش دکتر مصطفایی 

فعلا اولین ویزیت هفته قبل رفتم قرار شد پریود شدم سوم سیکلم آزمایشهای هورمونی و انعقادی بدم و بعد پاکی سونو هیسترو اینا ک اماده شد برم پیشش

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏