2777
2789
عنوان

حالم از کلیشه های نی نی سایت بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خوب شد خدا نشدین 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نمیتونی انتظار داشته باشی مطابق میل شما فقط پست بذارن تاپیک میزنی، نظرهای مختلف میبینی اگه همه مثل ...

من نخواستم شبیه من باشن 

ففط این حجم از عجیب بودن برام قابل درک نیست!!

متفاوت نبود 

عجیبن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
قطعا همین کار رو می کنم 

یا میای به حرفای بقیه اهمیت نده جدی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

فکرمیکنن همه مثل خودشونن

اره منطور بنده خدا این بود که یک کمک خرجه شاید ۲۰ کم دارن برا خرید یک چیزی اصلا ب بقیه چه

بعدم الان بچه اوردن خودش بیشتر از ۲۰ خرج میشه هرماه بیشتر از یارانه باید براش خرج کنی نمیدونم طرز فکر بعضیا چرا انقد محدود و پوچه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
منم از تاپیکهای حس ششم متنفرم اونای که ادای خدا رو درمیارن از اینده میگن...والا فالگیرام کف دست نگاه ...

اخ گفتی😑😑😑😑😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یا میای به حرفای بقیه اهمیت نده جدی

می دونی بیشتر از خودم عصبانی می شم چرا به جای یه کار مفید میام این جا !!

برای درد و دل

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
می دونی بیشتر از خودم عصبانی می شم چرا به جای یه کار مفید میام این جا !! برای درد و دل

منم خودمو به شخصه میگم واقعا سرگرمیم این سایته یوقتا خیلی دلم میشکنه از خیلی حرفا ولی باز انقد خاک توسرم میام☹

نه ۲۰سال خیلی بزرگه و مناسب ازدواجه🗿 هرچند ندیدم به ۲۰سال بگن کودک همسری اما مناسب ازدواج نیست حد ...

مگه همه باید دستشون تو جیب خودشون باشه؟شاید بعضیا اصلا کار کردنو دوست نداشته باشن یا مشکلی داشته باشن 

یا همگی باید فلان سن باشن که ازدواج کنن؟؟؟ 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خیلی ببخشید اکثر زن های اینجا معلوم نی تو کدوم دهات کوره ب دور از ادم نشستن پشت گوشی همینا تو خونه حرف بزنن شوهر و بابا و برادراشون میزنن تو دهنشون اینجا فاز روشن فکری و شاخ بودن برداشتن... منم کاربر قدیمی ام

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹
اره منطور بنده خدا این بود که یک کمک خرجه شاید ۲۰ کم دارن برا خرید یک چیزی اصلا ب بقیه چه بعدم الان ...

والا 

من بچه دومموباردارم ولی میخوام وقتی به دنیااومدواموبگیرم ودندوناموارتودنسی کنم 

این حق من مادره که ازچیزی که دولت میده حالاهرچندپس دادنی استفاده کنم