2777
2789

خانوما من اونشب یه خوابی دیدم 

خواب دیدم پدربزرگم که فوت شده پیش من نشسته و داره به من میگه تاریخ تولد مادرت فلان روز توی آذره (یادم نیست روزشو دقیقا)درصورتی که مادر من تولدش اصلا ماه دیگه ایه و من به اینکه انگار تو خواب میدونستم تاریخ تولد مادرم روز دیگه ایه قبول کردم و گفتم یه بار دیگه بگو بابابزرگ که من یادم بمونه 

از طرفی بعد اینکه این حرفو زد گفت ما خانوادگی بد شانسیم مثل مادربزرگت که زود رفت(مادربزرگمم فوت کرده)

به نظرتون معنی بدی داره این خواب خیلی استرس دارم😭البته اینم بگم قبل این خواف چند روز بود که به این مسائل فکر میکردم و ذهنم به شدت درگیر بود یک مقداری وسواس فکریم دارم به نظرتون ممکنه به خاطر اون باشه؟

چون بش فک میکنی خیالاتی شدی نگران نباش خوب تعبیر کن تا خوب اتفاق بیقته برات

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار خواب که تعبیر ندارهولی من میدونم خواب شیر دادن دختر مجرد به نوزاد خوب نیست اصن برخلاف خوابش که ...

واقعا؟

من کندن دندون یا افتادن دندون رو میدونم تعبیرش بده