من خودم مجردم22سالم شده هفته قبل 😆ولی از ازدواج زده شدم و اصن قصدش رو ندارم حالا حالاا چون ازدواج هایی ک دیدم خیلی چرت و بد بود چن موردش رو در ذیل این تاپیک ذکر میکنم😂:اول که خاله هام رو بگم زیاد اختلاف سنی نداریم خب اونا اهل درس خوندن نبودن دیپلم که گرفتن دو تا خاستگار اومد در خونشون هرکدوم بهتر بود ازدواج کردن اصلاا بحث پول و شغل و اینا مطرح نبود و الان پشیمونن از این قضیه اخلاق خانواده و معتاد نباشه و کار کن باشه مهم بود فقط،دختر دایی هامم اسکلا 20سالشون بود شنیده بودن دختر ک رسید ب بیست باید ب حالش گریست همو سر بیست ازدواج کردن یکیشون زندگیش گهه بلا نسبت فکنید این از مال دنیا شوهرش بی نیازه ولی قد ی ادم فقیر هم دل خوشی نداره تو خونه حبسه رسما شوهرش بددل دو تا بچه داره کوچیکنا ولی ب شوهره رفتن حتی گوشی موبایلم ازش گرفته لباس که لباسه نمیزاره خودش بره بخره هرچی نیازه خودش خرید میکنه فقط مراسم عزایی باشه یه عروسی نزدیکی این از خونه میزنه بیرون،بعد شوهره با خانواده دختره دعوا گرفتن در حد دادگاه و اینا اصن داییم اینا نوه هاشونو ندیدن تو خونشون بعدپول شوهره از پارو بالا میره شما فکن س تا ماشین خارجی ک اسمشو بلدنیستم چن تا خونه ولی زنت این شکلی بدبخت،دختر عمو هاهم سنشون رفت بالا یعنی28/29اینا ب زور خودشونو انداختن فامیلا مادریشون ازدواج کردن ب زور ک میگم سیاست مادرشون بود و خیلی حال بهم زنه ب نظرم دوتا پسراش رفتن دوتا دخترا برادراشو گرفتن ک برادرای اون دخترا بیان اینازد بگیزن😑خوشبختن ب قول خودشون ولی گه تو اینجور ازدواجا انگار همه تو هم لولیدن،یکی از دوستامم ب قول یکی از کاربرا حوصلش سررفته بود ازدواج کرد الان دو ماهه فعلاا زوده برا نظر پرسیدن،یکی دیگه از دوستام فقط برای پول ازدواج کرد با ی کارخونه دار دو برابرش سن داشت و همون ماه اول ازدداج باردار شد ای دخترش ب دتیا اومد تو خونه خودش مچ شوهره رو کرفت در حال خیانت و باز ب خاطر پول حتی قید خانوادش زد چون باوجود خیانت باز رف باش زندگی کنه حالاخانوادش ثروتمند ترین خانواده شهرموننا ولی هفتا برادر داره میگ تو تو خونه مجرد بودم همه چی داشتم ولی هیچی ب نامم نبود چ ماشینایی میزاشت زیر پاش اون موقع ولی میگف چ فایده برا من نیست و بنامم نیست دو صبا دبگ بابام همه رو میده پسراش ب دختر هرث نمیدن و ازدواج کرد،اخریشم باز اقوام مادرمخ دختره18نامزده40اینم چن وقت دیگ ازدواجشونه اینم فقط پول 😑 مزده قیافه تخم....ی اخلاق گ..ه پیرررررر فقط و فقط پول داره و نمیدونید دختره وخونوادش چ پزی میدن
و ب سبب این تجریه هایی ک از ازدواج اطرافیان دازم فعلااا دوست ندارم ازدواج کنم دوست دارم خودم عاشق بشم