2777
2789
ممنون عزیزم دخترای من هنوز خیلی بچه ان سه قلو هستن  اول ک باید ب امید خدا درس بخونن کاره ای ب ...

وای  الهیییی .خدا حفظشون کنه .

دختر بچه ها عشقن . بزرگ شی میبینی که  فرشته ان .

خدا قوت برات واقعا سخته سه قلو . مادر  قهرمان . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خودتونو ب پول گرفتن از مرد عادت ندین اون باید از شما پول بگیره والا حالا تو زندگی ما هر چی خرا ...

من کارمندم بعد ده سال ماه گذشته ده روز آخر پول نداشتم کل پولم هم تو خونه خودش خرج شده اگه بدونی چکار کرد تا بهم یه تومن داد برای تا آخر ماه ☹️ مرد پولدار صرفا مهم نیست مرد دست و دلباز و بلند نظر مهمه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خودم شاغلم ماهی 6 میگیرم بی چشم داشت قسط میدم همش ولی بالاخره اونم تو اون خونه سهم داره نمیشه هم قسط ...

نه نه منظورم اینه باید کار کنه کارتش دست تو باشه فقط ن کی بگی فلانی پول بده

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
نه نه منظورم اینه باید کار کنه کارتش دست تو باشه فقط ن کی بگی فلانی پول بده

نه کارتش پیش خودش قبلا یه موقعی کارت عوض میکردیم ولی الان که 10 روز بیکار فقط کارت یارانه دستم قبلا مثلا هرچندروز خودش پول میزد ولی الان نه فقط شبا یه موقع 20 تومن پول میذاره کیفم واسه کرایه ماشین

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

نه کارتش پیش خودش قبلا یه موقعی کارت عوض میکردیم ولی الان که 10 روز بیکار فقط کارت یارانه دستم قبلا ...

کم کم داره پررو میشه حواست باشه 😄😄😄😄

کم کم داره پررو میشه حواست باشه 😄😄😄😄

اره دیگه منم همین میگم چون باباشم ادم بی مسیولیتی خیلی میترسم چون من خانواده خوبیم ندارم دلم بهشون گرم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اره دیگه منم همین میگم چون باباشم ادم بی مسیولیتی خیلی میترسم چون من خانواده خوبیم ندارم دلم بهشون گ ...

ای ی ی  خواهر منم مشکلم همین بود ک سالهاست دارم تحمل میکنم 

چند سالته؟

من خودم مجردم22سالم شده هفته قبل 😆ولی از ازدواج زده شدم و اصن قصدش رو ندارم حالا حالاا چون ازدواج هایی ک دیدم خیلی چرت و بد بود چن موردش رو در ذیل این تاپیک ذکر میکنم😂:اول که خاله هام رو بگم زیاد اختلاف سنی نداریم خب اونا اهل درس خوندن نبودن دیپلم که گرفتن دو تا خاستگار اومد در خونشون هرکدوم بهتر بود ازدواج کردن اصلاا بحث پول و شغل و اینا مطرح نبود و الان پشیمونن از این قضیه اخلاق خانواده و معتاد نباشه و کار کن باشه مهم بود فقط،دختر دایی هامم اسکلا 20سالشون بود شنیده بودن دختر ک رسید ب بیست باید ب حالش گریست همو سر بیست ازدواج کردن یکیشون زندگیش گهه بلا نسبت فکنید این از مال دنیا شوهرش بی نیازه ولی قد ی ادم فقیر هم دل خوشی نداره تو خونه حبسه رسما شوهرش بددل دو تا بچه داره کوچیکنا ولی ب شوهره رفتن حتی گوشی موبایلم ازش گرفته لباس که لباسه نمیزاره خودش بره بخره هرچی نیازه خودش خرید میکنه فقط مراسم عزایی باشه یه عروسی نزدیکی این از خونه میزنه بیرون،بعد شوهره با خانواده دختره دعوا گرفتن در حد دادگاه و اینا اصن داییم اینا نوه هاشونو ندیدن تو خونشون بعدپول شوهره از پارو بالا میره شما فکن س تا ماشین خارجی ک اسمشو بلدنیستم چن تا خونه ولی زنت این شکلی بدبخت،دختر عمو هاهم سنشون رفت بالا یعنی28/29اینا ب زور خودشونو انداختن فامیلا مادریشون ازدواج کردن ب زور ک میگم سیاست مادرشون بود و خیلی حال بهم زنه ب نظرم دوتا پسراش رفتن دوتا دخترا برادراشو گرفتن ک برادرای اون دخترا بیان اینازد بگیزن😑خوشبختن ب قول خودشون ولی گه تو اینجور ازدواجا انگار همه تو هم لولیدن،یکی از دوستامم ب قول یکی از کاربرا حوصلش سررفته بود ازدواج کرد الان دو ماهه فعلاا زوده برا نظر پرسیدن،یکی دیگه از دوستام فقط برای پول ازدواج کرد با ی کارخونه دار دو برابرش سن داشت و همون ماه اول ازدداج باردار شد ای دخترش ب دتیا اومد تو خونه خودش مچ شوهره رو کرفت در حال خیانت و باز ب خاطر پول حتی قید خانوادش زد چون باوجود خیانت باز رف باش زندگی کنه حالاخانوادش ثروتمند ترین خانواده شهرموننا ولی هفتا برادر داره میگ تو تو خونه مجرد بودم همه چی داشتم ولی هیچی ب نامم نبود چ ماشینایی میزاشت زیر پاش اون موقع ولی میگف چ فایده برا من نیست و بنامم نیست دو صبا دبگ بابام همه رو میده پسراش ب دختر هرث نمیدن و ازدواج کرد،اخریشم باز اقوام مادرمخ دختره18نامزده40اینم چن وقت دیگ ازدواجشونه اینم فقط پول 😑 مزده قیافه تخم....ی اخلاق گ..ه پیرررررر فقط و فقط پول داره و نمیدونید دختره وخونوادش چ پزی میدن 

و ب سبب این تجریه هایی ک از ازدواج اطرافیان دازم فعلااا دوست ندارم ازدواج کنم دوست دارم خودم عاشق بشم 

توام ازدواج کن یه نذر یادت میدم انجام بده بختت باز بشه یه مورد عالی

بهم بگو عزیزم بخدا خسته شدم اینفدر نذر کردم بخدا حاجتم بگیرم تا یک سال برات هرروز برات صلوات میفرستم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
ای ی ی  خواهر منم مشکلم همین بود ک سالهاست دارم تحمل میکنم  چند سالته؟

28 سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40