2777
2789

رفتیم عروسی از فامیلای خودشونم بود حالا بماند ک خواهرشوهرم اصلا دعوت نبود و بدون دعوت اومد بعدم هر چقدر ک میوه و شیرینی میزو شارژ میکردن این جمع میکرد می‌ریخت تو ی نایلون ک ببره خونشون. چند بار اومدن شارژ کردن می‌رفتن میومدن میدیدن هیچی رو میز نیست من از خجالت اصلا نتونستم چیزی بخورم دلم میخواست از سر میزشون برم جای دیگ بشینم ولی خب متاسفانه نمیشد

شماهم دارین ازین موردا؟؟؟؟یا فقط این اینجوریه

نه ندیدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید می رفتی جای دیگه 

چه گشنه است خواهرشوهرت

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

اومده بوده میوه جمع کنه فقط

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خییلی زشته بعد تو عروسی چطوری حمل میکنه کجا میزاره ؟

منم ب شدت رو این‌مسائل حساسم اگ‌مصلا ی کیف دستی پیش مامانم باشه موز ک نمی‌خورم گاهی میدم میزاره تو کیف ..

ولی حرکتش واقعن زشته 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

اره داریم طرف رفت غذا رو از روی میز عروس و داماد برداشت برد بعد ب اسم من تموم شد گفتن من بردم در صورتی من اصلا روم نمیشه همچین کارایی کنم

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

وای چقدر ازین اخلاق زشت بدم میاد اخه مثلا که چی مثلا یه وعدشو برد خونش خورد تهش که چی که گشنه بازی در میارن جمع میکنن

ما خدارو شکر نه خودمو خانوادم نه خانواده شوهرم اصلا اینجوری نیستیم ولی تو فامیل دیدم این مدلی متاسفانه 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵