2777
2789
ایشونم عاشقه؟باهمسرش خوبه؟

نمیدونم فقط گیر دادم ب شناسنامش فهمید زن داره و میگه فوت شده ولی دورغ میگه مطمعنم

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین چی سخته اینکه همه حتی خودت میدونی اون ادم خوبی نیست،به خودت قول میدی فراموشش کنی ولی تا میب ...

اره خیلی سخته خیلییییییی 

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
دیدمش قلبم ریختتتت ینی موقع خواب بیدار شدم تو خواب همه جا و تو همه شرایط به فکرش بودم و هستم  ...

پس خیلی شبیه همیم

من دیوانه وار میپرستیدمش،اونقدر عاشق بودم ک حاضر بودم من بمیرم ولی خار تو پاش نره،الان زمان ک گذشته حس میکنم از اون حسه کم شده انگار

رفتاراشم منو خورد کرد،اطرافیان یجوری بهش گفتن ک من دوسش دارم اونم جوابی نداده بود اصن🙂💔

خودم وقتی اولین بار چشماشو دیدم یچیزی ته دلم فروریخت🥲💔 یه حسی بهش داشتم انگار چندساله میشناسمش ب ...

احساس میکنم عاشق همه هستم تا حالا نشده کشته مرده کسی بشم یک هفته دیگه خودشو بکشه 20 روز خیلی دختر بدییم فقط بین چند نفر گیر میکنم    

پس خیلی شبیه همیم من دیوانه وار میپرستیدمش،اونقدر عاشق بودم ک حاضر بودم من بمیرم ولی خار تو پاش نره ...

منم ولی با این تفاوت ک فک نکنم بدونه دوسش دارم و دوس هم ندارم بفهمه جون میدونم آینده ای باهم نداریم 

منم اگه الان بشنوم ازدواج کرده از ته دل براش آرزوی خوشبختی میکنم نه اینکه ناراحت نمیشم چرا میشم ولی برا خودم

اگه بگه واسه ازدواجم پول ندارم حاظر اعضای بدنم رو بفروشم برا عروسیش برا خوشبختیش🙂💔

حتی یک لحظه نمی تونم باهاش قهر کنم اگه صداشو نشنوم دق میکنم باهاش حرف میزنم هر دردی داشته باشم خوب م ...

چ خوب عزیزم

عشقتون پایدار ان شا الله

چند ساله ازدواج کردین؟بچه دارین؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
یکم بیشتر تحقیق کن ان شاالله ک مانعی نباشه بهش برسی 

مانع چی زن داره خواهر زن من داغونم بخدا خیلی داغونم

عاشق بودم ولی از بین رفت واسه همین میگم فکر نکنم عشق بود حتما وابستگی بود 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

فکر میکردم شدم

خوشگل بود، از اون مهمتر تنها کسی بود که بهم توجه میکرد با موقعیت اجتماعی عالی

اما الان که ۳ سال میگذره میگم عشق یه دروغه و وجود نداره

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.