2777
2789

میخوام اقدام به بارداری کنم البته روز آخر دوره ماهیانم هست قبلش سه روز تاخیر داشت و روز چهارم با لک و روز پنجمش پری شدم نمیدونم سقط بود یا نه ...هشت سال پیش سقط کردم با قرص زیرزبونی البته بعدش واسه سونو دکتر گفته خارج رحمی بوده و پنج سال پیش به فاصله چند ماه دوباره سقط کردم بازم خارج رحمی بوده ..الانم دهه چهل زندگیم شروع شده میخوام باردار بشم و عاشق بچه هستم نمیدونم دوباره خارج رحمی میشه یا نه ...دوستانی که مثل من تجربه اینجوری داشتن و بعدش باردار شدن بهم بگن چه کاری کنم نتیجه میده ..

سلام خارج رحمی که خودش سقط نمیشه !من یه بارداری خارج رحمی داشتم تا پای مرگ رفتم

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولله باید برید پیش دکتر و تحت نظر باشید ،چون گفتید دهه ۴۰هستید ،ان شالله خیلی زود باردار میشید

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
سلام هر سه بار با قرص زیرزبونی فشار اسمش یادم رفت سقط  کردم

خارج رحمی فقط عمل میشه حالا یا عمل باز  یا لاپراسکوپی  

قرص زیر زبونی برا بارداری داخل رحم تجویز میشه ،

[QUOTE=262155707]خارج رحمی فقط عمل میشه حالا یا عمل باز  یا لاپراسکوپی   قرص زیر زبونی برا بارداری دا ...[/QUOTEخوشبختانه هفته ششم متوجه میشدم خارج رحمی هست زودتر اقدام میکردم تا به عمل ختم نشه ..البته بار اول واسه عمل آماده شدم دکتر از عمل منصرف شد