2777
2789

سلام بچه ها برای موضوعی میخوام نظرتون رو بدونم. حدودا ۵ ماهه که جدا شدیم.ولی شوهر سابقم هنوز منو تحت تکفل داره و بیمه منو رد میکنه!!! 

اون موقع خوندن صیغه طلاق شهرستان بود و کلا تهران نیومد و نمیاد. چرا با وجودیکه طلاق گرفتیم و فرزندی نداریم، هنوز برای من بیمه رد میکنه و منو تحت تکفل خودش حساب کرده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یادش نرفته حتما از سر کار یکساله بوده یا شش ماهه که باید اون دوره تموم بشه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

شوهر سابقم ازاین شوهرا من از همسر اولم جدا شدم یادم نبود برم یارانه مو جدا کنم اونم نزدیک یک سال بعد طلاق همچنان یارانه مو میگرفت صداشم درنمیاورد یوهو یادم اومد برم جدا کنم🤣

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
یادش رفته شاید.از کجا میدونی بیمتو رد میکنه؟

با وارد شدن به سایت تامین اجتماعی دیدم که بیمه داره رد میشه از محل کار جدیدش. جالب اینجاس این محل کارش جدید و قبلا محل کار دیگه ای بود که از قبلی بیمه منو رد نمیکرد!

برای شما بیمه رد نمیکنه برای خودش می‌کنه چون هنوز به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نکرده و طلاقنامه ارای ...

قبل از طلاق که سه سال ما با هم زندگی نمیکردیم، از محل کار سابقش بیمه منو رد نمیکرد ولی این محل کارش که دقیقا یک ماه قبل از طلاقمون رفته، داره رد میکنه!!! عجیبه

با وارد شدن به سایت تامین اجتماعی دیدم که بیمه داره رد میشه از محل کار جدیدش. جالب اینجاس این محل کا ...

البته اینم بگم بیمه تونم که قطع بشه تا یه تایمی اعتبار درمانی داره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شوهر سابقم ازاین شوهرا من از همسر اولم جدا شدم یادم نبود برم یارانه مو جدا کنم اونم نزدیک یک سال بعد ...

نه بابا شوهر سابق من جوریه که نمیذاره یک درصد چیزی به ضررش بخواد تموم بشه. حساب کتاب همه چیو میکنه

با وارد شدن به سایت تامین اجتماعی دیدم که بیمه داره رد میشه از محل کار جدیدش. جالب اینجاس این محل کا ...

چه عجیب.نمیدونم والا.مشکل سلامتی نداری؟شاید صرفا ادم خوبیه میبینه دفترچه به دردت میخوره الان گفته بزا استفاده کنه