2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

239 بازدید | 25 پست

من باردارم و چهار ماهمه قبل بارداری با همسرم یه بحث ساده زنو شوهری داشتیم ک مادرش صدامونا شنید و اومد خودشا قاطی کرد و بدترین توهین هارا ب من و خانوادم کرد،،بعدشم پدرشوهرم اومد و انگار ک یه دل خیلی سیر ازم داشته باشن ب پدرم فوش دادن و کلی حرفای نامربوط که من مات و مبهوت مونده بودم...بعداون من دبگ رابطممو باهاشون قطع کردم تااینکه باردارشدم بعداون یه بار پدرشوهرم اومد خونم و اصلا ب روی خودش نیاورد ک چی شده و چیا گفتن بهم منم بخاطر اینکه مهمون بود بد رلتاری نکردم و پذیرایی کردم اما سرد..اما مادرشوهرم اصلا یه زنگم نزده حالا تمام فکرم اینه ک اگ توکل بارداری رنگ نزد و بعد زایمان اومد خونم باید چه رفتاری داشته باشم؟که البته مطمئنم فقط بخاطر بچه میاد ن من.نمیدونم باید چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چجوری اجازه میدین به خانوادتون فش بدن یعنی چی اخه 

من که یه بار مادرشوهرم گف بابات چا اینجوری رفتار کرد چرا اونجوری رفتار کرد به شوهرم گفتم ببین کسی حق نداره به خانوادم که خط قرمزمن چیزی بگه اونم به مامانش گف دیگه نمیتونه چیزی بگه

منم همین مشکلو دارم.. به من گفتن بخاطر اخلاقت خونت نمیایم. ولی من مجبورم هر هفته برم. حالا باردارم و دوست ندارم واسه زایمانم هم بیان که جلو شوهرم زبونم دراز باشه و بتونم رفت و آمدمو کم یا قطع کنم