2777
2789

عروسی دختر برادرم بود ،مادرشوهرم،خواهرشوهرم، برادر شوهرم دعوت کردیم هر خانواده ۲۰۰ دادن هر دست غذا ۱۶۰ دراومده یه خانواده ۴ نفری واقعا چه فکری کردن ۲۰۰ دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اونا هیچی که کم دادن من برای تولد هم این مبلغو نمیدم اما شما چه فکری کردین  که توقع دارین  مهمون پول شامشو با کادو برگردونه مگه اومده رستوران؟ادما رو دعوت کردین توشادیتون شریک باشن یا بیان پول بدن شام بخورن یه چیزیم تهش بمونه !!!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

دو حالت داره

یا مناسبتاشون کادو ندادین

یا بیشعورن

مثلا عمه من هیچی بهم نداد....نه برا بچم نه برا خونه خریدنم....دو تا بچه ش عروسی کنن و دعوتم کنه منم برم زیاد بدم همون پول شامم و بدم.....

ما رسم داریم سر خونه کادو بیارن...حمله نکنین

دیگه اونا ببشعور بودن 

وگرنه عمو من واسه خواهر شوهر دخترش سه نفرو هشتصد انداخت 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بالاخره رسمه هدیه میدن ،نه اینکه  یه خانواده ۴ نفری بیان کلا ۲۰۰ بدن،در صورتی که ما همیشه هدیه ...

وقتی عروسی میگیری باید اینچیزارو به جون بخری یه عده که کلا کادو نمیدن یه عده هم کم میدن دیگه طرف باید فامیلاشو بشناسه بعد عروسی بگیره 😀

وقتی عروسی میگیری باید اینچیزارو به جون بخری یه عده که کلا کادپ نمیدن یه عده هم کم میدن دیگه طرف بای ...

قطعا اسی هم چون رسم دارن توقع کادو داره دیگه

ماهم رسم داریم و اگه ندن خوب ناراحت میشیم.....

وقتی هم بریم حتما درست و حسابی کادو میدیم

البته اگه اونم درست بهمون کادو داده باشه