2777
2789

میگم من پسرم ۴ سالشه موقع گریه شدید همش میاره بالا یا موقع سرماخوردگی با گریه خیلیییییی ارومم باز همینک میخاد بیاد بالا زود صورتشو میشورم اب میدم رفع میشه دکتر هم بردم میگ عادیه ولی واقعا دیگ نگرانشم......دیروز خونه عمم بود با کوچکترییییین گریه سرفه میکرد و میخاس بیاره بالا عمم میگ من همچین بچه ای ندیدم ک با گریه یواشکی هم همچین کنه ببرش گوارش کودکان فردام وقت گرفتیم میبریم ولی تا فردا استرس منو میکشه ....میگم اطرافیانتون یا بچتون همچین مشکلی داشته یا اصن عادیه این کار .....اینم بگم تغذیه و غذاش اصن خوب نیس عمرا لب به گوشت و مرغ نمیزنه میوه هم فقط موز و نارنگی انار دوسداره لبنیات هم اصن نمیخوره جز ماست ک یکی دوقاشق اونم بزور 

واقعا نگرانشم یجور ک نفسم بالا نمیاد خواهش میکنم اگ شربتی ویتامینی ک دندوناش رو سیاه نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط خونوادمون استرس زا نیس  چه غذا هایی مثلا؟؟ ....خیلی عذر میخام ک زیاد سوال میپرسم بخدا خیل ...

سردی طبع و مزاج به خیلی عوامل مربوطه

از غذا بگیر تا لباس و فرش و رخت خواب و...

ولی مهم ترین و در دسترس ترین هاش ایناس

حذف تنقلات مضر مثل نوشابه و پاستیل و بستنی و...

اصلاح نمک و روغن مصرفی

حذف گوشت گوساله و کم کردن گوشت مرغ و جایگزین کردن گوسفند و بوقلمون و بلدرچین و...

روغن مالی کردن بدن و ماساژ و نوازش با روغنهای گرم

دوری از اخبار بد و فیلم و سریالهای بی محتوا

حضور در جمع خانواده و محبت و نوازش و کلمات محبت آمیز

برای بچه ها حتما دویدن و بازی کردن و آزاد بودن

بازیهای تخلیه خشم

عدم استفاده از بالش و پتو های بازاری(الیاف مصنوعی)

عدم تداخل غذای خام و پخته،عدم نوشیدنی وسط غذا

و...

بعضا حجامت و بادکش و... هم اثر گذاره که نیاز به نظر پزشک داره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

نوه ماگریه شدیدکنه میاره بالا،یک باربردیم گوششوسوراخ کنیم ازدکترترسیده بودوآروم نمی شداینقدرگریه کرد تاآوردبالا،تاگریه می کنه مامانش سعی می کنه ساکتش کنه،حالت تهوع هم بهش دست میده 

شایدموزوانارونارنگی رو خوب نمی جوه می مونه سردلش،موزوباشیرقاطی کن بهش بده،نارنگی هم پرنازکاشوجداکن،انارهم آبشوبگیربهش بده

گوشت ومرغ هم ریش ریش کن بده بخوره،از کم شروع کن،نه یکدفعه ای زیاد بهش بدی