اولا ببخشید اگه خوشایند نیست براتون ولی کمک لازم دارم، خانوما من تایم کاریم نشستن خیلی داره، از طرفی مشکل هم دارم خیلی پر مو هستم با اینکه دو سری کامل رفتم لیزر و دارو مصرف کردم بازم اندازه مردا تقریبا رشد مو داره همه جای بدنم حتی رو سینه و باسن، کاری ندارم، الان مشکلم اینه رو باسنم خیلی دونه زده اکثرا هم یدونه موهه که پیچیده رفته زیر پوست و چرکی شده، من پوستم سفیده و تیرگی ندارم ولی این دونه ها داره تیرش میکنه انقد داره زیاد میشه، تجربه ای در این زمینه داشتید که چکار باید بکنم برای رفع دونه ها؟ چون پر مویی زو فعلا نمیتونم کاریش کنم تو پروسه درمانم شاید هرگز هم خوب نشه، اسکراب یه ماهی زدم تاثیری نداشت فک میکنم
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
منم اسیرم از دست موهای زاید.....اصلاح میکنی جوش میزنی ....نمیکنی جوش میزنی....چه بدبختیه
موهای من بیصحاب شده مردونس، مشکل هورمونی داشتم و علمش نبود اونموقع، زیاد شدن در حدی که خیلی از پسرا از من کم مو ترن، الانم که تحت درمانم بهتر شده ولی تهش باز پره موام، حالا دیگه باسنمم واسه من بازی در اورده
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
موهای من بیصحاب شده مردونس، مشکل هورمونی داشتم و علمش نبود اونموقع، زیاد شدن در حدی که خیلی از پسرا ...
بخاطر اینکه موهای بدن زیاده....موقع رشد چربی تولید میشه که باعث جوش میشه....پوستتو همیشه تمیز نگه داره من هر روز یه وقتا هر یه روز در میان میرم حموم با شامپو بچه یا بدن میشورم....اینطوری جوش کمتر میشه
بخاطر اینکه موهای بدن زیاده....موقع رشد چربی تولید میشه که باعث جوش میشه....پوستتو همیشه تمیز نگه دا ...
کلافه شدم اصلا بخدا همه تنم موهه با رشد سریع، هرچی دکتر و دوا میرم همینه یه تاپ خجالتم میشه بپوشم بخاطر موها چون حتی وقتی شیو شده مشخصه اینجا مو هست، همش تیشرتای استین دار تنمه، پسرایی که میشناسم هیچ کدوم آرنج به بالا مو ندارن من دارم، دیگه این باسنم اینجوری شد اعصابمو خورد کرده