2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونم ارامش بعدش بی نظیره 

ی مدت نمیخوندم عصبی و کسل بودم اصلا نمیتونستم زمانمو مدیریت کنم انگاری همه باهام بد بودن

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

بله میخونم اعتقادم زیاد دارم خدا این همه بهمون نعمت داده پس بهتره برا تشکر ازش نماز بخونیم هرچند خدای مهربون به نماز بندش هیچ احتیاجی نداره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

ربطی به هم ندارن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

اعتقاد دارم و میخونم.. انشاالله قبول کنه خدای مهربون.. اگه نخونم حالم بده... چیزای مادی و معنوی هم زیاد دارم تو زندگیم مشکل هم البته دارم که تنها امیدم خداست و ائمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میخونم ارامش بعدش بی نظیره  ی مدت نمیخوندم عصبی و کسل بودم اصلا نمیتونستم زمانمو مدیریت کنم ان ...

منم اینطوری بودم

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

بله عزیزم

من نماز میخونم

البته اصلا ادم مذهبی نیستم

الان کمتر از یکساله که نماز میخونم

قبلا همیشه ناخن میکاشتم،الان دیگه بخاطر نماز و غسل نمیکارم

فعلا اینجوری حالم خوبه،اینجوری با خدا حال میکنم

منظورتو از چیزای مادی نفهمیدم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

من میخونم

البته ربط نمازو به قسمت دوم سوال نفهمیدم

من نمازو برای خودم میخونم واقعا ازش ارامش میگیرم به نظرم به زندگی خیلی نظم میده

به نظر من نماز صبح از همه ی نمازای دیگه بالاتره چون از خوابت میزنی و میخونی ارزشش بیشتره

اگه نمیخونی یا دست و پا شکسته میخونی حتما سعی کن مرتبش کنی و نماز صبحو حتما بخونی

اونوقت میبینی چقد تاثیر داره

زندگی یعنی خنده هایت...

نماز میخونم 

از وقتی تصمیم گرفتم رابطمو با خدا اصلاح کنم، میتونم بگم کل زندگیم اصلاح شد 

حدود چهار پنج سالیه که اینجوری شدم 

قبلش هم نماز میخوندم ولی اهمیت نمیدادم اول وقت باشه یا شاید بعضی وقتا هم قضا میشد مخصوصا نماز صبحا

به موقع بچه دار شدم خداروشکر 

تونستم وزنمو کم بکنم، تونستم قرآنم رو شروع کنم 

به زمانم برکت داده 

فکرم رو میتونم مترکز کنم 

دعاهای بعد نماز بهم فرصت فکر کردن درباره یچیزایی که دوست دارم

من هنوزم توی کاغذ نماز هامو تیک میزنم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️