2777
2789
عنوان

امپول مخصوص کهیر چیه؟

6061 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من چند وقتیه کهیر میزنم قرص میخورم خوب میشه بعد دوباره میزنم 

یه امپولی هست میگن مال کهیره کسی میدونه چیه؟

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

من که نمیدونم مگه از داروخانه بپرسی😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلرفنیرامین...هیدروکورتیزون..پردنیزولون..

هشون خوبه؟ الان میخوام برم بگیرم

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
دلیلشو میدا کن بعد درمان دائمی کن من الان خودم حساسیت دارویی دارم بخورم صورتم کهیر میزنه دون دون ری ...

من مال دمای بدنمه 🤧 فک کنم

هشون خوبه؟ الان میخوام برم بگیرم

باید دلیلشو پیدا کنین واینکه خارش دارن یا ن؟؟تمام بدمتونه؟؟ ازمایش انجام دادین؟؟

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..
باید دلیلشو پیدا کنین واینکه خارش دارن یا ن؟؟تمام بدمتونه؟؟ ازمایش انجام دادین؟؟

بخاطر دمای بدنمه  احتمال زیاد اره همه جا زده تقریبا

خرمالو بخور ببین تاثیر داره؟؟؟؟؟ خالم خدرد رفت دکتر بهش گفت درمان شده

نه فک نکنم به خرمالو حساسیت داشته باشم

من مال دمای بدنمه 🤧 فک کنم

سعی کن کنترل کنی ک ایحاد نشه داروهاش عوارض داره

من خودمم دو بار ب همین دلیل امپول زدم

یک بار ک تداخل فصلی و مواد غذایی خم ایجاد شد در حد خفگی رفتم کل بدنم زده بود

ولی الان رعایت میکنم خیلی

بخاطر دمای بدنمه  احتمال زیاد اره همه جا زده تقریبا

یه ازمایش روتین انجام‌بدین وانزیم کبدی هم داخلش یاشه ..اگ میدونین از چ غدایی هست ک ترکش کنین اگ ن ازمایش ها وتست های الرژی انجام بدین...کلرفنیرامین خوبه کنار یه کورتون ..ولی اینازو بذارین پزشک بنویسه..

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..
سعی کن کنترل کنی ک ایحاد نشه داروهاش عوارض داره من خودمم دو بار ب همین دلیل امپول زدم یک بار ک تدا ...

چجوری کنترل کنم؟ 

دارو ها باعث خفگی شد🥺

یه ازمایش روتین انجام‌بدین وانزیم کبدی هم داخلش یاشه ..اگ میدونین از چ غدایی هست ک ترکش کنین اگ ن از ...

باشه ممنونم