2777
2789

الان از دیروزه اعصابم خورده. روز جمعه خونه مادرشوهرم بودیم گفت برنج ایرانی نداریم کاش یه جا پیدا می‌شد قیمت مناسب ...منم داشتم همون موقع تو دیوار چرخ میزدم یه آگهی دیدم برنج داشتن قیمتشم خوب بود. گفتم عه ببینید اینجا هست و این قدر میده و ... سریع گفت شمارشو بده زنگ بزنیم. پدر شوهرم با گوشی خودم زنگ زد بهشون و واسه نمونه از هر سه رقم برنج که بود یه کیسه سفارش داد. آدرس خونه ما هم داد. چون تازه اثاث کشی کردن آدرس خونه جدیدشون رو دقیق نمیتونن بگن . ایم یارو دیروز زنگ زد گفت برنج هاتون رو میخوام بیارم و منم خونه نبودم . زنگ‌زدم به مادرشوهرم میگم یارو زنگ زده میگه میخوام برنج بیارم من خونه نیستم آدرس خونه رو از رو قبضی چیزی پیدا کن بده . میگه نمیدونم قبضم نداره اینجا ... یا اصن ولش کن یا آدرس خونه علی اینا رو بده(برادرشوهرم). بعدم صداش قطع شد و کلا قطع کرد دیگه ام زنگ نزد اصن بپرسه چیشد ...منم که آدرس و کدپستی  برادرشوهرم رو نداشتم تازه اگه داشتمم پولشو که اونا نمیدادن میگفتن شما سفارش دادید به ما چه... راستم میگفتن دیگه. یا اصلا شاید پولی نداشتن اون لحظه که بخوان بدن .  منم پاشدم اومدم خونمون زنگ زدم گفتم من اومدم خونه بیار برنج هارو. دیگه آورد و پولشو دادم و رفت. الانم شوهرم سر راه برد بده بهشون و بره سر کار. خیلییییییی از رفتارشون ناراحت شدم اولا که شما برنج سفارش دادید به من چه آخه... بعدم تو تلفنت قطع شد نباید دوباره زنگ بزنی بگی من چه غلطی کنم؟؟؟ اصن نباید بپرسی الان پول داری بدی به یارو یا نه؟؟؟ بعد مثل اینکه دیشب شوهرم زنگ زده بهش گفته که برنج رو آورده. یه تشکر از آدم نمیکنه انگار وظیفه من بوده. حالا من گشنه ی این پول نبودم ولی تو که معلوم نیست اصن پول بدی به من یا نه...یا اصلا چن ماه دیگه بخوای بدی. منم که روم نمیشه اصن حرفی بزنم. حالا قرار بوده آخر هفته شریکی گوسفند بکشیم نصف نصف. الان پشیمون شدم. هی میگم برم خودم الان چند کیلو بخرم بعدم بگم بن دادن بهم از طرف محل کارم من فعلا نیاز ندارم خودتون بخرید با یه نفر دیگه...چون گوسفند هم بکشیم که سیرابی و کله پاچشو و دل و جیگرشو خودش برمی‌داره به بهانه اینکه جمعه همه رو جمع میکنه خونس دور هم بخوریم... بعدم طبق معمول میگه شما پولش رو بدید من میدم به شما بعدا...خیلی اعصابم خورده خیلیییییییی

.... از این بیشتر میسوزم که اصن حالیش نیست یه تشکر کنه... خاک تو سر من که با اینکه میدونم چه آدمیه بازم از رو نمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منم دارم حرص میخورم. نمیرفتی خونه، برنج برگشت میخورد و بی‌برنج میموند تا خودش بره برگرده بخره. ااهه

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

برای نمونه از هر کدوم 1کیسه خریدن🙄ناراحتی نداره به همسرت بگو اینقدر شده پول برنجای مامانت لطفا بگیر من خودم لازم دارم منم وقتی پولی میخوام از مادر شوهرم به همسرم میگم چرا اعصاب خودتو خورد میکنی گوشتم خودت بخر بعدم چرا تو میخری مگه شوهرت چکاره اون وسط بزار خودش با خانوادش سر خرید گوسفند پول بزاره ورا تو خودتو قاطی میکنی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

تجربع کسب کردی تو مسایلی ک ب پول ربط داره براشون  کاری نکنی . 

مگر اینکه نقد پول بدن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر