2777
2789
عنوان

کاربر لوبیا ۹۹

10513 بازدید | 34 پست

کاش یکی بود مث کاربر لوبیا ۹۹ ک به همه کمک میکرد تو بارداری الان مارم کمک میکرد ساید فرجی میشد

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
چی شده؟

میخوام باردار شم و جنسیت پسر مد نظرمه

خیلی خوب راهنمایی میکرد پست هاش رو دیده بودم

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا اون‌رو انجام دادم ماه ها خیلی چیزهای دیگه هم رعایت کردیم ‌ دختر باردارم

دقیقا همینه

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
میخوام باردار شم و جنسیت پسر مد نظرمه خیلی خوب راهنمایی میکرد پست هاش رو دیده بودم

برای بارداری پسر باید بیشتر هم خودت و همسرت گرمیجات بخورین و اینکه از چند ماه قبل روز دقیق تخمک گذاری رو پیدا کن همون روز نزدیکی داشته باش حالت نزدیکی هم بهتره در شرایطی باشه که دخول عمیق انجام بشه و انزال در دخول عمیق باشه و یه مورد دیگه بهتره اسپرم تازه باشه 

میخوام باردار شم و جنسیت پسر مد نظرمه خیلی خوب راهنمایی میکرد پست هاش رو دیده بودم

من انجام دادم پسر میخواستم نی نی پسر شد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

من انجام دادم پسر میخواستم نی نی پسر شد

میشه به منم بگید چه کارهایی انجام دادین؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

میشه به منم بگید چه کارهایی انجام دادین؟

شوهرم واریکوسل داشت  شیره خرنوب از عطاری گرفت خورد بخاطر واریکوسل گرمیجات نمیتونست بخوره چون گرمی اسپرم هارو کند میکنه

خودم گرمی خوردم و لبنیات کلا حذف شد

مهمترین مسئله اقدام یک شب درمیون بود که هم رحم رو قلیایی می‌کرد هم تعداد اسپرم ها بیشتر می‌شد که جنسیت رو به نفع پسر میکنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

شوهرم واریکوسل داشت  شیره خرنوب از عطاری گرفت خورد بخاطر واریکوسل گرمیجات نمیتونست بخوره چون گر ...

من واقعا گیج شدم نمیدونم بعضی ها میگن اقدام یک‌شب در میون بعضی ها میکن روز تخمکگذاری واقعا نمیدونم کدومش درست تره 

و این که چند ما رژیم غذایی روباید رعایت کنم؟یعنی شوهرم گرمیجات نخوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم مرسی

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

من واقعا گیج شدم نمیدونم بعضی ها میگن اقدام یک‌شب در میون بعضی ها میکن روز تخمکگذاری واقعا نمیدونم ک ...

سه ماه قبل دیگه بهترین حالتشه برای رعایت رژیم ضمن اینکه ممکنه حالا حتما ماه اول باردارنشی ...برات مهم نباشه به رژیم ادامه بده تا بارداری راستی خوردن چیزهای شور مثل خیار شور هم مناسبه و میوه های قلیایی از جمله توت فرنگی عالیه آبلیمو هم قلیایی حساب میشه پس راحت بخور دمنوش های گرم گیاهی مثل آویشن بخور

تو تاپیک لوبیا روز تخمک گذاری رو رد کرده بود تجربه خود من از جنسیت بچه این بود که سر دخترم فقط یکبار اونم نزدیک تخمک گذاری رابطه داشتم ولی سر پسرم هم رژیم داشتم هم یک شب درمیون رابطه داشتم که باید حتما به تغذیه شوهرت حسابی برسی که کیفیت وتعداد اسپرم رو بالاببره

من واقعا گیج شدم نمیدونم بعضی ها میگن اقدام یک‌شب در میون بعضی ها میکن روز تخمکگذاری واقعا نمیدونم ک ...

خوردن گرمیجات برای تحریک مردها خوبه ولی برای کیفیت  و سرعت بالای اسپرم چیزی مثل خرنوب معجزه میکنه یکی از فاکتورهای پسر شدن جنین سرعت بالای اسپرم هست اینو لوبیا توضیح داده بود

خوردن گرمیجات برای تحریک مردها خوبه ولی برای کیفیت  و سرعت بالای اسپرم چیزی مثل خرنوب معجزه میک ...

یه دنیا ممنونم از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی 

شرمنده دوتا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم اینارو هم جواب بدی عزیزم 

یکی این که سه بار یک روز در میون تا روز تخمکگذاری اقدام داشتی؟یعنی بار سومت روز تخمگذاریت بود؟یانه

و دو این که اگه بخوام واسه این که متوجه بشم تخمگذاریم دقیق چه زمانیه از کیت ها خیلی سر در نمیارم میشه فقط برم سونو؟واسه سونو باید برم دکتر برام بنویسه؟

یه دنیا ممنونم از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی  شرمنده دوتا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم ای ...

خواهش میکنم عزیزم منم بخاطر بچه کوچک نمیتونم زود جواب بدم متاسفانه

بعد سه ماه اقدام باردار شدم که ماه آخر شوهرم خرنوب مصرف کرد من از کیت استفاده نکردم چون روز دقیق تخمک گذاری برام مهم نبود از زمان پاکی به بعد یک شب در میون اقدام داشتم 

ودر نهایت خواست خدا شرطه