2777
2789
عنوان

خشکی چشم و پلک زدن زیاد

4415 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شبتون بخیر.کسی تجربه ی خشکی چشم داشته.آیا پلک زدن مکرر بچه ها اونم یهویی میتونه ربطی به خشکی چشم داشته باشه.خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید🙏⁦♥️⁩

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

خشکی چشم دلیل داره 

یا عمل لنز کردین 

یا تیروعید دارین 

یا عفونت کرده 

منم دارم بخاطر تیروعید اشک مصنوعی میزنم گاهی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خشکی چشم دلیل داره  یا عمل لنز کردین  یا تیروعید دارین  یا عفونت کرده  منم د ...

نه من دخترم چهار سالشه هیچکدوم ازینام ک گفتین رو نداره.خودم میگم شاید بخاطر خشکی چشم باشه.سه روزه وقتی تمرکز میکنه حالا رو گوشی یا تلویزیون بیشتر مدام پلک میزنه.نت خوندم نوشته یا خشکی چشم یا تیک عصبی خداکنه این تیک عصبی نباشه😞

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من دخترم چهار سالشه هیچکدوم ازینام ک گفتین رو نداره.خودم میگم شاید بخاطر خشکی چشم باشه.سه روزه وق ...

خب استفاده با گوشی زیادش خشکی چشم میاره بعدم عفونت میکنه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نه من دخترم چهار سالشه هیچکدوم ازینام ک گفتین رو نداره.خودم میگم شاید بخاطر خشکی چشم باشه.سه روزه وق ...

ممکنه از ضعیفی چشم هم باشه

سلام چیشد دخترتون خوب شد؟ پسر پنج ساله منم یه هفته اینجوری شده دارم دق میکنم چیکار کردین شما؟ 

سلام عزیزم یه مدت نبودم ولی حالا ک اومدم گفتم جوابتونو بدم.بله خدارو شکر بردم دکتر یه قطره داد هر هشت ساعت یه قطره.بعد یه مدت خوب شد.گفت بخاطرعفونته.چون دخترمم اون مدت یکم سرماخوردگی گرفت گفت بخاطر همونه.اصلا بهش گیر ندادم و عادی برخورد کردم پلک زدنای زیادشو.خداروشکر تموم شد.پسرتون چی بردین دکتر؟ایشالا ک رفع شده باشه

چه دارویی بهشون داد؟

فقط قطره چشمی داد.اسمش یادم نیس بخدا

سلام چیشد دخترتون خوب شد؟ پسر پنج ساله منم یه هفته اینجوری شده دارم دق میکنم چیکار کردین شما؟ 

سام عزیزم شما پسرتون چیشد خوب شد ایشالا؟ پسر منم شیش سالشه یه هفتس اینجوری شده چیکار کردین شما عزیزم