2777
2789
عنوان

جاروبرقی بوش بهتره یا پارس خزر یا سپاهان

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 40 پست
مادرشوهرن بوش داره يساله خريده بب صدا با مكش بالاس ولي يچيزي كه نظر منو جلب كرد بوش و پارس خدر چرا ...

اره بوش خیلی صداش زیاده منم آبمیوه گیریم بوشه انگار تراکتور روشن میکنم  ،گردو آسیاب میکنم بو سوختگی بلند میشه ،انداختم ته کابینت دوس دارم کامل بسوزه راحت شم ازش ،ای کاش پارس خزر میخریدم یا مارک دیگه ....بوش تو ایران بیشتر چینی شده ،آلمانیش کم پیدا میشه

دخترم دنیامه  🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرن بوش داره يساله خريده بب صدا با مكش بالاس ولي يچيزي كه نظر منو جلب كرد بوش و پارس خدر چرا ...

اره دقیقاااااا از ظاهر شبیه همند مدل pro5 با ۲۵۰۰ پارس خزر

از کجا بفهمم اصله؟ آخه پول کمی نمیدم

محصولات بوش يه سايتي دارن

كد محصول رو يه كادري داره ميزني

اگه كد رو زدي عكس همون محصول روآورد و توي ساين موجود بود اصله اگر نه قلابيه

من ميخواستم ماشين ظرفشويي بخرم بوش ميخواستم كدشو زدم ديدم فيك هست ديگه دور خريدم گفتم لاقل اينو به قيمت بوش تو پاچه ام نميندازن

اره دقیقاااااا از ظاهر شبیه همند مدل pro5 با ۲۵۰۰ پارس خزر

علتش چيه؟

حتي قيمتشم شك بر انگيزه

كاش ادم بتونه دوتاشم يجا ببينه دست بزنه بهش صدا شو گوش بده مكششو نگا كنه با بقهمه دوتاشم يه جاروبرقي با دو تا اسم هستن يا واقعا فرق دارن

والا آدم میره تو مغازه ها شک میندازن تو دل آدم.  من خودم بوش خوشم میاد ولی بعضی مغازه دارها میگ ...

اگه میتونی جلفا بری ،نمایندگی بوش داره و همون جا خودت با فرستادن بارکد متوجه اصل بودنش میشی

محصولات بوش يه سايتي دارن كد محصول رو يه كادري داره ميزني اگه كد رو زدي عكس همون محصول روآورد و تو ...

چه سایتیه عزیزم برام میفرستی ؟ کد کجاشو باید بزنم ؟ من خودم ظرفشویی بوش دارم راضی نیستم از خشک کنش