2777
2789
عنوان

رژیم کانادیی

189 بازدید | 18 پست

سلام بچها من از فردا میخوام رژیم کانادایی بگیرم کسی هست کمکم کنه چندتا سوال دارم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلاً گرفتم تو 15 روز 7 کیلو کم کردم، ولی محال یه بار دیگه امتحان کنم

تروخدا سوالات منو جواب بده فداتم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

۳)به جای گوشت قرمز میتونم همبرتهیه کنم بخورم کارخونه ای از بازار نه که خودم درست کنم؟؟؟

4)به جای نان تست میتونم نان جو یا سنگک سبوس داربخورم؟؟

۵)به جای گوشت ماهی و مرغ گفته بورانی کدو، مقدارش چقدره؟؟چقدر باید بخورم؟؟

ببین اول بگو چقدر اضافه داری تا راهنمایی کنمت من خدای همه رژیم هام😂😂😂 کانادایی ول کن

من وزنم ۶۷ قدم ۱۶۵

شکم پهلو دارم زیادد

دلم میخواد بشم ۵۵ کیلو

ببین اول بگو چقدر اضافه داری تا راهنمایی کنمت من خدای همه رژیم هام😂😂😂 کانادایی ول کن

میشه جواب باقی سوالاتمم بدی ممنونم ازت

ببین کانادایی رژیم بدیه، واقعا از نظر اعصاب داغونت میکنه 

اول بهت پیشنهاد رژیم 5 به 2 بگیری 

من راحت بدون هیچ استرس و غمی هفته ای یک کیلو کم میکردم، اگه این رژیمو دقیق رعایت کنی تا عید بیشتر از 15 کیلو میتونی کم کنی، ولی کانادایی باعث میشه شبها از گشنگی نتونی بخوابی، روزها بی حال باشی، عصبی بشی و هزارتا چیز دیگه