2777
2789

من خودم ازدواج ی پسر23ساله با زن 45ساله که ی دختر13سالم داره وباخودش آوردتش!!!!! 

زیبایم نداره فقط میگن زنه ماهی 8 تومن حقوق داره😑🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ماهی ۸ تومن؟؟

خوب عصر تا شب میرفت گدایی ماهی هشت تومن درمیاورد در عوض شب میومد تو بغل زن جوون و خوشگلش میخوابید بهتر بود که!

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
برا ماهی ۸ تومن؟؟ خوب عصر تا شب میرفت گدایی ماهی هشت تومن درمیاورد در عوض شب میومد تو بغل زن جوون و ...

کجا میشه ۸ تومن گدایی کرد؟😑

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
کجا میشه ۸ تومن گدایی کرد؟😑

گلم از قیمتها خبر نداری پس!

من شنیدم بعضی چهار راه های شمال شهر ماهی ۲۰ تومن سرقفلی دارن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗