2777
2789

بچه ها من کارمند دولتم

در حال حاظر رئیس یه قسمت ادارمونم  ۱۵ نفر نیروی مرد دارم برا قسمت خودم بعد شغلم مدام باید بازرسی داشته باشم آمار بازرسی و سرکشی و جریمه و ...و یسری آمارهای دیگه ماهانه باید تحویل بدیم به استان و رسوندن این آمارها به سطح دلخواه استان کار استرس زایی هس این ماه رو که میرسونی پشت بندش ماه بعد شروع میشه تمومی نداره مدام باید سخت بگیری به نیروها گاهی وقتا جر و بحث دارم با مراجعه کننده ها یا همکاران ولی خب ابهت خودشم داره یه شهر اسمت رو میشنوه معروف میشی 

و حقوقشم خوبه مثلا اینجایی ک هستم ۱۶ میگیرم اگه بشم یه کارمند ساده ۹ تومن میگیرم اما وقت آزاد زیادی دارم  شاید در حد روزی یک ساعت کار داشته باشم و بدون استرسه 

الان بنظرتون کدوم بهتره واسه من؟

شرایطمم بگم ک من ۳۲ سالمه مجردم نزدیک به یک میلیارد ماشین و طلا و پول و سرمایه دارم و در آستانه ازدواج هستم اون شخصم کارمند بانکه و خونه و ماشین چنتا داره

حالا بنظرتون بخاطر معروفت و شهرت و اسمش و حقوقش بمونم کار فعلیم؟

یا یه کار معمولی و بدون استرس با حقوق کم و بصورتی که یه میز و اتاق تو اداره داشته باشم و سر و کاری با همکارا یا ارباب رجوع هم ندارم و کار خودمو مستقل انجام‌میدم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کلی تو این کار زحمت کشیدید بعد بذاریدش کنار بشید کارمند ساده؟

من 15 سال کار کردم هیچوقت کار بدون استرس ندیدم!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

خودت باید بفهمی الان به کدومش نیاز داری،شرایطم از نظر مالی و کاری اینقد فاجعه س که ۱۶ تومنیه رو برا خودم میپسندم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕