2777
2789

شوهرش دانشجویه سال اخر خلبانی بوده که مجبور میشه بره سربازی که بعدش بتونه درس اش رو تموم کنه سه ماه بعد عروسی سربازیش تموم شد و قرار بود درسش رو یکساله تموم کنه که درگیر خرید ی زمین خوش قیمت شد و شروع کرد به ساخت ساز البته زمینشو داد به پیمان کار که مثلا نخواد درگیرساخت و ساز بشه از درسش بزنه  ولی الان ۹ ماه از پایان سربازیش میگذره و همش درگیر کار ساخت و ساز و خرید مصالح ساختمان و  از قبلا هم که توکار خرید و فروش ماشین بوده 

از دی تا فروردین که میگفت زمین خریدم و درگیر پاس کردن چک هاش و سند زدنشم

توی عید هم که به بهانه تعطیلات نخوند از بعد از عید هم گفتن دوره اتون اخر خرداد شروع میشه و کاراشو کرده بود که جنگ شد و گفتن تا مهر همه چی کنسل الان مهر ازمون. داره و دوره داره ولی همش میگه باید بشینم بخونم و ولی هر روز به بهانه خرید مصالح ساختمانی و ماشین خرید و فروش کردن تایمش میگذره و درس نمیخونه 

خیلی پشیمونه حس میکنه اگر عروسی نمیکرد و عقد میموند بیشتر به فکر درسش می افتاد چون خواهرم ماما و استخدام 

دوس نداره شوهرش کار های سیار داشته باشه و دوس دارش خلبان بشه و کنارش این کارهارو به عنوان شغل دوم بکنه

خانوما میشه برام یه صلوات بفرستینو دعا کنید که من برنده یه جایزه ای بشم که خیلی بهش نیازدارم 🥲❤به چشم دیدم که دعاتون میگیره🌱

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا خب مسئولیت گردنشه بیکار که ننشسته تو خودت درگیری کاری و ذهنی داشته باشی میشینی درس بخونی؟

خب خواهرم میگه چرا اصلا رفت زمین رو خردید و همش باهاش دعوا میکنه و سرزنشش میکنه تو اگر نمیخریدی درست تا الان تموم شده بود و درگیر استخدامیت بودی نه درگیر ساخت و ساز 

خب باید میزاشت طرف خلبان میشد بعد جواب مثبت میداد نه به امید خلبان شدن جواب مثبت بدی

خب دانشجو بوده لابد 

پشت کنکوری نبوده که 

من فکر می کنم آقاهه یه جای کارش می لنگه 

منم ی خواستگار دارم که دانشججو  سال 2 خلبانیه اما خب از کرایه خونه ای که باباش بهش داده در امد داره ی چیزی حدود 50 میلیون 

بعد باباش خونه و ماشینم بهش داده 

حالا ب نظرتون اگه منم دانشجو پرستاری باشم قبول کنم