2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

185 بازدید | 8 پست

سلام من یا مادر شوهرم خیلی رابطمون خوبه باهم زندگی میکنیم خودمون خونه خریدیم ولی باهم زندگی میکنیم. زمانی که نامزد بودم با گواهینامه خواهر شوهرم ماشین ثبت نام کردیم زد و دفعه اول برامون در اومد و پول رو هم ریختیم شبی که پول رو ریختیم اینا دبه کردن و کلی ماجرا ها خلاصه امروز خواهر شوهرم برگشته میگه قراره بیاییم خونه شما اجازه نشینی پولامونو رو جمع کنیم کم کم ازتون بخریم آخه پدر شوهرم داره آپارتمان می‌کشه قراره بریم اونجا منم ناراحت شدم نمی دونم زمانش که برسه چه جوابی بهشون بدم رودربایستی دارم باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم به شدت دل رحمه اگه خانوادش هم بگن بده خواهر ته مطمئنم میده

پس بسپارید بنگاه سری اجاره بدید اکر‌نمیرید اونجا زندگی‌کنین اگر‌نه خودتون میشینین  به همسرت بگو باید اینچیزارو‌بخریم برای خونه تا اماده شد یه سری وسایل ببر بریز اونجا 

وقتی پیجوندنشون خوبه مطمئن باش خونرم میپیچونن

شوهرش تو روستا زمین داره ماشین داره بفروشه می‌تونه خونه بخره ولی چون پدر شوهرم که عموم هم میشه وضعش خوبه طمع کرده حتی بعدها ازداوجشون مادر شوهرم می‌گفت شنیدم که بخاطر پول پدرش با دخترش ازدواج کرده