2777
2789
عنوان

خیلی استرس نزدیک عروسی ....

264 بازدید | 12 پست

نزدیک عروسی داداشمه همه کاراشون سپردن به من از  ارایشگاه و  اتلیه و دی جی  مزون اینا  

الان   هر کدوم اینا هم گفتن بیعانه  ۵۰۰ بدین  

خیلی استرس دارم میگم نکنه طوری بشه  عروسی عقب بیوفته این همه پول میسوزه  😪😬اخه سر عروسی خودمون کلی از بیعانه ها سوخت  

کلا زن داداشم و داداشم همه چی سپردن به من 

حالم خیلی بده😭

😁😂

خودشون کجان

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خودشون چیکار میکنن دقیقا😐🤌

میخوای برا پرو لباس عروسم تورو بفرستن 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
چه زنداداش خوب و ریلکسی داری من که همچین کاری نمی کنم دوس دارم همه چی رو خودم انتخاب و اوکی کنم  ...

نه من فقط هماهنگ میکنم پرس و جو میکنم تو کانال و با دی جی اینا صحبت میکنم   نطر نهایی با خودشونه  

😁😂