2777
2789
عنوان

پارتنر زبان آلمانی

210 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من سطحB2هستم توی صحبت مشکل دارم و اینک خیلی سست میخونم .اگر کسی لول پایین تر بود هم خصوصی پیام بده بتونیم زبان کار کنیم.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

اپ speaky و یا سایتشم می تونه کمک کننده باشه بهت.فقط مریض  جنسیم توش پیدا میشه که می تونی بلاک کنی

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
اپ speaky و یا سایتشم می تونه کمک کننده باشه بهت.فقط مریض  جنسیم توش پیدا میشه که می تونی بلاک ...

ممنونتم 😍🌺

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونتم 😍🌺

خواهش 🌸🌱 فقط بنویس تو بیوت که می خوای فقط تمرین زبان کنی .که مزاحم نداشته باشی خیلی

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
خواهش 🌸🌱 فقط بنویس تو بیوت که می خوای فقط تمرین زبان کنی .که مزاحم نداشته باشی خیلی

باشه عزیزم شما خودت هم استفاده کردی؟

باشه عزیزم شما خودت هم استفاده کردی؟

قبلا آره ولی برا کردی عراق . راستش ادم خوب خیلی کم توش ولی پیدا میشه

Hallo frau Aramesh,wie geht es Ihnen ? Ich lerne Deutsch und spereche gut es und ich brauche eine p ...

Hallo,mir geht es gut,und ihnen?Ich bin in B2's .Buch,und habe probleme in schprechen 

Hallo frau Aramesh,wie geht es Ihnen ? Ich lerne Deutsch und spereche gut es und ich brauche eine p ...

Können Sie mir in privat schreiben,um wir uns .kontact zu kommen