2777
2789

راسته که میگن به دلیل تحریمات ، گوشی هوآوی رو نباید اپدیت کرد؟

وگرنه تمام نرم افزارهاش از کار میفته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

گوشی من a31

سنسور اثرانگشت زیر صفحه نمایش

جدیدا انکشت نمیشناس

تو قسمت تنظیمات هم نمیشه غیرفعالش کرد

تو تنظیمات روش کلیک میکنی میزن کالیبراسیون اثرانگشت مورد نیاز است

الان نمیتونم نرم افزارام باز کنم اثرانگشتم روش 

سلام  گوشی من a31 سنسور اثرانگشت زیر صفحه نمایش جدیدا انکشت نمیشناس تو قسمت تنظیمات هم نمیش ...

مال منم اینجوری بود باید بری قسمت اثر انگشت و اثر انگشت جدید بزاری اون جا یه + داره اونو بزنی اثر انگشت جدید اضافه میکنه

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

مال منم اینجوری بود باید بری قسمت اثر انگشت و اثر انگشت جدید بزاری اون جا یه + داره اونو بزنی اثر ان ...

اصلا همون اول تنظیمات اثرانگشت اجازه ورود نمیده و میگه کالیبراسیون مورد نیاز است

برا نرم افزارام نه مثل ورود به واتساپ

ببین تو این شرایط اثر انگشت قبلی با اینکه نمیخونده باز هم نباید پاک میکردی فقط باید یه اثر انگشت جدید اضافه کنی بهش اگه اضافه کرده باشی باید باز بشه برنامه ها با اثر انگشت دوم هماهنگ میشن

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

ببین تو این شرایط اثر انگشت قبلی با اینکه نمیخونده باز هم نباید پاک میکردی فقط باید یه اثر انگشت جدی ...

اصلا اثرانگشت قبلی پاک نکردم

اصلا به تنظیمات اثرانگشت ورود نمیکن که اثرانکشتی پاک کنم یا زیاد کنم

به محض اینکه رو تنظیمات اثرانگشت کلیک میکنم پیام میده کالیبراسیون اثر انگشت لازم

چرا توییتر نمیتونم اکانت بزنم😐🤌 چرا قندشکنم ویلایو و ویورسو کانکت نمیکنه ولی یوتوبو واسم میارع

سلام 

قندشکن secvpn عالی هست امتحان کنید

برای توییتر هم ارورش را بفرستین تا مشکل را بگم