2777
2789
عنوان

به نظرتون برم خونه مامانم

259 بازدید | 24 پست

با شوهرم به خاطر مادرشوهر بحثمون شد چن روزه سردیم با هم بعد من امروز دندون عقلمو جراحی کردم اصلا بهم توجه نکرد الانم بچه هارو برداشت رفت خونه مامانش اینا که طبقه بالا ما هستن بهش گفتم موقع اومدن بستنی بگیر خونریزی دارم بند بیاره نگرفته فقط دوتا ابمیوهگرفته الانم گفتم برو بگیر گفت حوصله ندا م ازبس خونریزی دارم ضعف کردم الانم دارم به گریه تایپ میکنم میخوام برم خونه مامانم بدون بچه ها تا بفهمه حداقل تو این شرایط باهام خوب باشه بنظرتون برم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بخاطر هر کیم دعوا میکنی بخاطر مادرشوهر دعوا نکن 1

بخاطر دعوا با شوهرت و بی محلی هاش خونه اتو ترک نکن 2

وقتی دیدی میگه حوصله ندارم خودت برو برا خودت بخر نه منت بکش نه محتاج شو ضعفم کنی باید بدونه اگه نره این خودتی که به خودت میرسی و نیازمند نیستی 3

سکوتی از جنس فریاد.