2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل نهفته

125 بازدید | 8 پست

خانوما من الان رفتم دندان پزشکی عکس گرفتم از دندونم گفت یه دندون عقل داری کنار سینوسته😐😐😐😐باید بری جراح فک و دندان ....توروخدا کسی این کار و انجام داده؟؟درد داشته؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

من پارسال انجام دادم تقریبا یک ساعت و نیم طول کشید اما دردی نداشتم 

ولی خب بعدش غذا خوردن یه کم سخته تا یه هفته

نترس 

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من در اون حد نبوده ک برم پیش جراح فک خود دکتر انجام داد خب درد ک ب هر حال داره ولی هر چی زود تر انجام بدی بهتره درضمن برا من ۵۰ دیقه طول کشید خود دکتر عصبی شده بود میگ هیچ جراحی انقد طول نکشده بود دهنم زخم شده بود انقد باز مونده بود این سری که رفتم اون یکی رو بکشه گف یکم صبر کنیم رشد کنه چون اون یکی خیلی پایین بوده اذیت کرده

من پارسال انجام دادم تقریبا یک ساعت و نیم طول کشید اما دردی نداشتم  ولی خب بعدش غذا خوردن یه ک ...

خدا کنه برا منم درد نداسته باشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

منم سه تا دندون عقل نهفته دارم،بیمه دارم بکشم پولشو میده ، ولی میترسم بعدشم میگم مگه لازمه بکشم حتما؟شما مشکلی داشتی رفتی دندون پزشک ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
منم سه تا دندون عقل نهفته دارم،بیمه دارم بکشم پولشو میده ، ولی میترسم بعدشم میگم مگه لازمه بکشم حتما ...

بایدبکشید اگه نهفته هستش، فشارمیاره به لثه وترتیب بقیه دندونهاتون روبهم میزنه، چون نهفته ازداخل زودتر میپوسه ودرنهایت باید دربیاورید پس چه بهترتازمانیکه آسیب نرسونده به بقیه اینکاررو انجام بدید