2777
2789

خب پرستاری که میره طرح مدرک کارشناسی داره که باید بره طرح 

منظورت از مدرک چیه ؟ مدرک ک نمیدن چون طرح کارشناس پرستاری اجباری 

مدرک تحصیلی دانشگاهی  کارشناسی پرستاری یا هر رشته ای که نوشته مثلا کارشناسی حسابداری و ،.. 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پرستاری که میره طرح مدرک کارشناسی داره که باید بره طرح  منظورت از مدرک چیه ؟ مدرک ک نمیدن چ ...

برای ثبت نام آزمون گفته که پرستاری طرحی هم مجازه ولی مدرک خواسته نمی‌دونم چه مدرکی منظورشونه 

بستگی داره کجا طرح بگذرونی  کدوم بیمارستان زدی

ی بیمارستان خصوصی هست تازه تأسیس که نوشته پرستار طرحی هم مجاز به ثبت نام در آزمون هست ولی ازم مدرک خواسته نمی‌دونم منظورش چه مدرکیه

برای ثبت نام آزمون گفته که پرستاری طرحی هم مجازه ولی مدرک خواسته نمی‌دونم چه مدرکی منظورشونه 

پرستار طرح باشی که درست تموم شده گلم یعنی مدرک موقت رو داری 

برای آزمون استخدامی اگر زده باشه پرستار طرح مجازه شرکت کنه خب حتما اوکی ولی فکر کنم منظورش مدرک موقت کارشناسی پرستاری هست که داری 

چون مدرک پایان طرح که خب عملا نوشته پرستار طرحی هم مجازه 

و مدرک اصلی کارشناسی هم که تا معادل سال‌های تحصیلی براساس منطقه توی دانشگاه دولتی ، برای دولت کار نکنی بهت نمیدن مگه هزینه سال های تحصیلتو بدی ولی خب طرح پرستاری اجباری 

بازم تحقیق کن از همون بیمارستان قبل ثبت نام 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
پرستار طرح باشی که درست تموم شده گلم یعنی مدرک موقت رو داری  برای آزمون استخدامی اگر زده باشه ...

خیلی ممنون نیلو جون خیلی لطف کردی 

یعنی باید برم مدرک کارشناسی رو از دانشگاه محل تحصیل بگیرم؟درسته

پرستار طرح باشی که درست تموم شده گلم یعنی مدرک موقت رو داری  برای آزمون استخدامی اگر زده باشه ...

من برای ثبت نام استعلام مدرکمو بارگذاری کردم و مدرک شروع طرحمو ولی باز نوشته مدرک تحصیلی میخوان

خیلی ممنون نیلو جون خیلی لطف کردی  یعنی باید برم مدرک کارشناسی رو از دانشگاه محل تحصیل بگیرم؟د ...

بله گلم بگو برای ثبت نام آزمون استخدامی میخوام که نوشتن دانشجوی طرحی مجاز به شرکت هست مدرک تحصیلی موقت رو میخواهی 

بله گلم بگو برای ثبت نام آزمون استخدامی میخوام که نوشتن دانشجوی طرحی مجاز به شرکت هست مدرک تحصیلی مو ...

خیلی ممنون نیلو جان میگم من استعلام مدرکمو براشون ارسال کردم این قبول نیست یعنی 

خیلی ممنون نیلو جان میگم من استعلام مدرکمو براشون ارسال کردم این قبول نیست یعنی  

فکر کنم تایید نشه 

حالا گلم ، این ثبت نام رو ک کردی ، محض احتیاط اون مدرک موقت رو هم بگیر 

یا از جایی مثل سازمان تامین اجتماعی یا سازمانی که آزمون میگیره پرس و جو کن 

ان شاالله لازم نباشه ملی بازم مطمین بشی

😍😍فدات مرسی

خواهش میکنم عزیزم 

❤️❤️❤️

ی بیمارستان خصوصی هست تازه تأسیس که نوشته پرستار طرحی هم مجاز به ثبت نام در آزمون هست ولی ازم مدرک خ ...

اگه تهرانی رجایی  فارابی خوبن حقوقش بالا با اضافه کاری ۱۳میگیری ولی خب چون دولتی یه کم کارش زیاد