2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنممم

110 بازدید | 4 پست

من امروز امتحان میانترم ریاضیمو خراب کردم 

وقتی تو راه بودیم بابای دوستم اومد دنبالمون از دوستم پرسید امتحان چطور بود گفت احتمالا 18 بشم بعد باباش گفت اشکال نداره دفعه بعد بهتر میشی(دوستم تو ریاضی خوبه) 

وقتی اومدم خونه و مامانم ازم پرسید امتحان چطور بود من گفتم احتمالا 17 بشم و دوستمم 18 بعد گفتش چرا اون باید 18 شه ولی تو 17 مگه مغز تو کلت نیست 

این حرفش خیلی ازارم میده 

من اصولا درسم خوبه فقط ریاضیو عربیم ضعیفه 

هیچوقت نقات قوت منو نمیبینه

مثلا تو کارنامه ماهانه هم همه درسامو 18، 19، 20 شدم ولی فقط به عربیو ریاضیم که 16 و 15 بود توجه کرد

اون زیاد منو با بقیه مقایسه نمیکنه ولی رو این دوتا درس حساسه 

الان دارم گریه میکنم چون خیلی احساس بدبختی میکنم😭😭😭😭

خب چرا خودت نمره دوستتو گفتی که باعث مقایسه بشی عزیزم!!؟

درضمن اگر دبیرستانی هستی و رشته ات تجربی یا ریاضیه،  احتمالا مادرت بخاطر همین نسبت به نمره ریاضی حساسه. بهش اطمینان بده تلاشتو میکنی گلم.

درباره عربی هم اگر انسانی نیستی بهش بگو که دیگه توی کنکور عمومی نمیاد تا خیالش راحت بشه.

عزیز دلم بجای گریه موضوع رو با مادرت بررسی کن تا هردوتا براتون روشن بشه چکاری درسته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرستان نیستم هنوز انتخاب رشته نکردم هشتمم

اخه میدونی همیشه هر وقتی تو ریاضی نمره بدی میگرفتم از بچگی باهام کل کل میکرد

خب شاید من اصلا تو ریاضی خوب نیستم و استعداد ندارم چرا باید انقدر اذیت بشم سرش 

عربیمو تازگیا خیلی خوب کردم ولی ریاضیمو هر کاریم بکنم تو امتحان گند میزنم هرچقدم که تو کلاس خوب باشمو سریع بگیرم تو امتحان گند میزنم