2777
2789
عنوان

متخصص ریه عالی تو تهران سراغ دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16203 بازدید | 37 پست
تماس میکیرم فقط اسم کوچیکشون رو‌نمیدونید که تو سایت سرچ کنم؟

حمیدرصا جباری. این لینک و ببینید اینه چون یه دونه ام سرچ کردم تو خوی بود اون نیست

https://www.mihanpezeshk.com/doctor/897/دکتر_حمیدرضا_جباری

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید اینجا پیام میذارم چون جای دیگه پیداتون نکردم 

مبارک باشه ویزاتون و رسیدن به هدفتون 

چندتا سوال داشتم اگه افتخار بدین جوابشو برام بنویسین 

شما چه رشته ای میخونین 

سالی چقدر هزینتونه  

براتون سنگین نیست هزینه ها؟ 

اونجا خونه اجاره کردین تنهایین یا با همسرتون 

و اینکه راضی هستین یا اگه برگردین عقب انگلیس نمیرین؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم خوبی  ببخشید اینجا پیام میذارم چون جای دیگه پیداتون نکردم  مبارک باشه ویزاتون ...

سلام 

ممنون بابت تبریکتون 

من رشته ام accounting and business intelligence هست که جزو شاخه های مدیریتی هست 

کل دوره مستر ۱۸۵۰۰ پوند هست 

هر کسی بگه سخت نبست پرداخت شهریه دروغ گفته مگه میشه پوند بالای پنجاه تومن رو خرج کنی و سخت نباشه 

من کل مبلغ شهریه و زندگی یکسال رو کنار گذاشته بودم یعنی پول ماشینم بود فید ماشینم رو زدم 

راضی بودن برای هر آدمی فرق داره بسته به شرایطش داره من راضی ام شوهرم راضی نیست این واقعیته

شرایط آدم‌ها فرق میکنه اگر مجردی به نظرم عالیه 

متاهل هستی به شرایط خودت و شوهرت نگاه کن

سلام  ممنون بابت تبریکتون  من رشته ام accounting and business intelligence هست که جزو شا ...

خیلی ممنونم از جوابتون 

انشالله که موفق باشی و اوضاع بر وفق مرادت پیش بره 

فقط یه سوال دیگه شما بعد تحصیل برمیگردی یا قصد نداری برگردی؟

خیلی ممنونم از جوابتون  انشالله که موفق باشی و اوضاع بر وفق مرادت پیش بره  فقط یه سوال د ...

من قصد برگشت ندارم اخه تحصیل انگلیس و مدرک انگلیس تو رشته ما اصلا کاربردی تو ایران نداره دو تا سه میلیارد نمیخوام خرج کنم که باز برگردم 

اما خوب شوهرم اینجا راضی نیست هنوز تصمیم نگرفتیم اگر شوهرم نتونه کارش رو اینجا شروع کنه برمیگردم چون شغل شوهرم تو ایران خوبه درآمد بالایی هم داره نمیتونم از درآمد ایران چشم پوشی کنم واقعیت 

من قصد برگشت ندارم اخه تحصیل انگلیس و مدرک انگلیس تو رشته ما اصلا کاربردی تو ایران نداره دو تا سه می ...

خیلیییی خیلییییی ممنونم ازت 

انشالله هرچی براتون خیره پیش بیاد ♥️♥️♥️♥️

عزیزم اون تاپیک ترکید اینجا جوابتون میدم 

من وقتی بچه دار شدم چهار واحد خونه و سه دهنه مغازه داشتم 

بعد تولد بچه ورشکست شدیم 

سه تا خونه ها و دو تا مغازه ها رفت ک رفت ماشین مدل بالام رفت ک رفت 

من موندم یه واحد زیر زمین و یه مغازه و دو تا ماشین ایرانی بماند اوضاع روز ب روز بدتر میشه الانم مستاجر خونه مردمم نمیتونم برم تو اون زیر زمین زندگی کنم 

ولی واقعا من تو شرایط امروز نمیخوام بچه ای بیارم بیماری و گر‌ونی و خشکسالی 

همین تابستون ۱۲ شبانه روز اب نداشتیم 

قبلا این مشکلات نبود

عزیزم اون تاپیک ترکید اینجا جوابتون میدم  من وقتی بچه دار شدم چهار واحد خونه و سه دهنه مغاز ...

خدا براتون بسازه 

من اعتقاد دارم آدمی که یکبار ساخته تا به جایی رسیده اکر ده بار زمین بخوره باز بلند میشه چون باتجربه است و راهش رو بلده

خدا براتون بسازه  من اعتقاد دارم آدمی که یکبار ساخته تا به جایی رسیده اکر ده بار زمین بخوره با ...

کلئوپاترا من همیشه پست هاتو می‌دیدم ولی کلا اهل پست زدن و ریپلای و اینها نیستم خداروشکر که رفتین برای چی بخواین برگردین

من شوهرم اینجا درآمدش بد نیست مهندس برقه خودم هم پرستارم دو تا بچه دارم از پس زندگیمون بر می‌آییم ولی اینجا اوضاع آشوبه بنظرت مهاجرت برامون خوبه؟از طریق کاری مخصوصاً من خودم ارشد پرستاری دارم ولی حوصله درس خوندنو ندارم

کلئوپاترا من همیشه پست هاتو می‌دیدم ولی کلا اهل پست زدن و ریپلای و اینها نیستم خداروشکر که رفتین برا ...

بهت جواب میدم عزیزم توضیحش طولانیه حالا اگه دوست داشتی میتونم تل ام رو بزارم برات که با ویس توضیح بدم 

اما در کل مهاجرت عالیه اما برای سن کم 

الان شما بهتون بگم بعد از مهاجرت شاید ده سال زندگی نخواهی داشت اما برای دوتا بچه ات عالی میشه 

البته رشته شما و شوهرت هر دوتا برای اینجا عالیه برای همین قویا مهاجرت رو برات توصیه میکنم 

شوهرم یکماه پیش من موند و بعد طبق برنامه قبلی برگشت ایران که شب عید کار داشت چون بازاری بود و کلی چک برای شب عید داشت و کارهای دیگه 

ببین شوهر من درآمد ریالی اش تو ایران از درآمد پوند تو انگلیس بیشتره البته فعلا که نه من نه شوهرم شغلی نداریم اینجا اما فرضا همسرم کار هم پیدا کنه باز به درآمد تومن ایرانش نمیرسه درآمد بالای صد تومن تو ایران داره برای همین برای برگشت به انگلیس دودل شده میگه من فقط برای گشتن میام انگلیس برای کار همین ایران هستم برام بهتره سنمون هم بالاست میگه من نمیتونم بیام از صفر شروع کنم این سخته خوب برای جفتمون 

بچه هم نداریم انگیزه موندنمون بشه اما خوب منم حاضر نیستم برگردم ایران و این شده فعلا چالش جدیدمون