2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه با همسرم میخوایم بریم کاروان خوب میشه ؟ بعد من کاروانی نمیشناسم شما میشناسی راهنمایی کنی

ما پارسال با کاروان رفتیم امسالم قسمت بشه باهمون میخایم بریم تو محله شهر ری هست . تقی اباذ . خانوم شهبازی. ببین نمیگم میبرتت هتل ۵ ستاره نه. ولی برا ماهایی که نمیتونیم زیاد خرج کنیم عالیه. پارسال ۴۰۰ بود نفری امسال ۸۰۰ کرده. میبره مسافر خونه چسبیده به بازار رضا از بازار میری حرم و میایی. مسافر خونش مثل هتل نیست. به تمیزی هتلم نیست. ظهرا غذایه برنجی میده شبا غذایه نونی مثل خوراک لوبیا.

سه روز و سه شب اونحایی دو روزم تو راه. میشه ۵ روز. ما اونجا ماکارانی . خورشت کرفس. باقالی پلو . عدس پلو. خوراک لوبیا. قیمه. و چند مدل غذایه دیگه داذ. ساعت ۸ صبونه . ۱ ناهار. ۸ شام. هرجایی دلت خاست میری موقع غذا خوردن برمیگردی. اونجوری نیست تو مشهد خودش جایی ببره. در مسافر خونه ۲۴ ساعته باز خودتون میرید گردش

ببین اتوبوسی که باهاش میبره نه قدیمی نه جدید از این ولوو دو صندلی هاست. من بچه کوچیکم داشتم ولی تو اتوبوس اذیت نشدم زیاد. جایه خابشم قسمت شد رفتی ملافه ببر. یدونه تختو بهم بچسبون روش بنداز بعد بخابید چون خیلی تمیز نیست. اتاقاشم خدایی گرمه اصلا نیاز به پتو نداشت من همبن موقع ها بود رفتیم

ببین اتوبوسی که باهاش میبره نه قدیمی نه جدید از این ولوو دو صندلی هاست. من بچه کوچیکم داشتم ولی تو اتوبوس اذیت نشدم زیاد. جایه خابشم قسمت شد رفتی ملافه ببر. یدونه تختو بهم بچسبون روش بنداز بعد بخابید چون خیلی تمیز نیست. اتاقاشم خدایی گرمه اصلا نیاز به پتو نداشت من همبن موقع ها بود رفتیم