2777
2789
پیش بابامون میشه رفت یاحداقل دیدشون ؟

خیر همش دروغه آدمی وقتی  که مرد  رفت فقط اعمالش باهاش هست وسلام

مگر دربهشت 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میرن پیش هم براساس قران  چون تو قران یه ایه بود گفت دوتا دوست که  در زمان  حیاتشو ...

امیدوارم اینطوری باشه - دلم پر میکشه برای اینکه یبار بازوی بابامو تو بغل بگیرم-برای اینکه یکبار دیگه بوی تنش رو استشمام کنم

پس تکلیف اون همه احساس و عشق و علاقه ای که به عزیزامون داریم چی میشه

شدت و سختي جهان اخرت به حدي هست كه ادم از عزيزانش فرار ميكنه 

علاقه اگه براي خدا و در راستاي خدا باشه ماندگاره ولي صرف علاقه و احساس اين دنيا مثل جواني و عمر و دنيا فاني هستش 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
ولی بابات دلش نمی خواد دخترش جوانمرگ بشه. دخترش ثمره زندگی باباش هست!  دلش می خواد رشد و بارور ...

من همش میگم مامانم دوتا برادرامو داره -اما بابام تنها رفت- بابام هرجا میخواست بره دوست داشت با من بره-حتی سوپرمارکتم میخواست بره صدام میزد باهاش برم

من همش میگم مامانم دوتا برادرامو داره -اما بابام تنها رفت- بابام هرجا میخواست بره دوست داشت با من بر ...

بابات تو رو داره.  هر وقت اراده کنه روحش میاد کنارت و تو رو حس می کنه.  این تو هستی که بابات نداری!   ولی می تونی تو دلت تو ذهنت باهاش حرف بزنی. صدات می شنوه ولی نمی تونه جواب بده! 

تو نور چشم بابات هستی!  تو این دنیا به خار بره تو پات بابات اون دنیا دلش می لرزه!  احتمالا الان شده جز روح های حامی و نگهبان تو!  بعد می خواهی بمیری؟ 

یا ارحم الراحمین
من همش میگم مامانم دوتا برادرامو داره -اما بابام تنها رفت- بابام هرجا میخواست بره دوست داشت با من بر ...

دورت بگردم پیش بابات  فرشته های اسمونی هست  دیگه پدر بزرگ ها و اجدادش هستن مادر بزرگاش هستن  خیلی ها اونور هستن اینجوری  نیست که تنها باشه بعدش گاهی میاد بهتون سر می زنه ولی شما نه می بینینینش نه صداتون می شنوه قطعا الان داره بهت می گه انقدر غصه نخور من غصه خوردنت ببینم اذیت می شم من که پیشتم 

افسوس و هزار افسوس

البته عزیزانی مثل پدر و مادر و فرزند (دور از جونشون) هر وقت و تو هر سن و شرایطی از پیش ما برن زوده،و نمیشه گفت ما قدر بودن باهاشون رو ندونستیم.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️