2777
2789
عنوان

اقدام بارداری وپریودی

246 بازدید | 21 پست

سلام خانما خوبین خانما من ماه گذشته اقدام کردم برای بارداری بعداز پریودی یک روز درمیان رابطه داشتیم تا وقتی که کیت تخمک گذاری منفی شد بعد با دوروز تاخیر پریود شدم دوره های من بیست و هشت روزه است وتاخیر برام کلا شاید قبلاً یکی دوبار پیش اومده باشه ولی این سه ماه آخر همش بیست و هشت روزه بود بعد خونریزی پریودم روز اول و دوم تقریبا زیاد بود ببخشید خونریزیمم تیره بود بعد انگار داخلش دونه های سیاه داشت ولی روز دوم از بعداز ظهر کم شد خیلی لکه بینی شد تاروز چهارم وکلا قطع شد ولی تخمدان سمت چپم از بعداز تخمک گذاری هنوز تیر می‌کشه والانم که چندروزه دوره پریودی گذشته هنوز تیر می‌کشه وگاهی درد میگیره زیر دلم شبیه درد پریودی معده امم بهم ریخته یکمم غذا میخورم حس تهوع گاهی اوقات میگیرم و موهامم یکم ریزش گرفته بی بی چکامم منفیه فقط مدیکور هاله میندازه حالا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی نگرانم جاییم که سونو میرم تا دوشنبه نیستن کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه خانما چیکار کردین خوب شدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آزمایش خون بده مشخص میشه

منظورتون آزمایش بتاست؟اخه هم پریودی داشتم هم بی بی چک منفیه فقط مارک مدیکور هاله داره که خیلیا تو می نی سایت گفتن این مارک بدرد نمیخوره 

عزیزم یعنی شما میگین مدیکور هاله انداخته براتون و مارکهای دیگه گرفتین منفی بوده ؟یعنی میشه؟

اره بقیه مارک ها منفیه ولی مدیکور سریع هاله میندازه همچنان بعداز پریودیمم هاله میندازه مدیکور 

اره بقیه مارک ها منفیه ولی مدیکور سریع هاله میندازه همچنان بعداز پریودیمم هاله میندازه مدیکور 

مبارکت باشه بارداری الانم نیاز نیست منتظر دکترت باشی برو بیمارستان یا یکی از کلینیک ها بگو برات ازمایش بتا بنویسه برو ازمایش بده انشالله دوشنبه اماده باخودت ببر دکترت ... 

مبارکت باشه بارداری الانم نیاز نیست منتظر دکترت باشی برو بیمارستان یا یکی از کلینیک ها بگو برات ازما ...

واقعا شما اینطور فکر میکنین عزیزم آخه بقیه مارک ها منفی میشه بعد پریودم شدم هرچند دکترم گفت اگر پریودت کمتر از دو روز طول کشید بیا ولی چون بی بی چک ها منفیه نگرانم