2777
2789
عنوان

بیاین یه راهنمایی کنید بچه ها

76 بازدید | 14 پست

سلام 

مااومدیم خونه جدیدمون ،یعنی خونه ای که تازه ازدواج کردیم و جهیزیمو توش چیدیم.بعداین خونه کمد دیواری نداره ماهم مستاجریم،لباسامون زیاده،کشو های سرویس خوابمم کمه.دوتا رگال داریم برا لباس آویز کردن و یه چوب لباسی ایستاده هم داریم.الان نمیدونم بقیه لباس خونگیامونو کجا بزارم😐بنظرتون چیکارکنم؟چی بخرم بزارم داخلش؟!

منوهمسرمو نی نیمون

یه کمد هست هم کشو بزرگ داره هم جا آویز داره 

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽
یه کمد هست هم کشو بزرگ داره هم جا آویز داره 

از همینا بخر

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیزم مبارک باشه انشاله به خوشی و سلامتی.عزیزم یه باکس‌های برزنتی هست سایزهای مختلف خیلی قشنگ و جا دارن و جنسشان عالی .زیپ دارند حتی بزرگ در سایز رختخواب تا کوچیک برای لباس بگیر قشنگ بچین توش بزار کنار خونه

سلام دوست عزیزم مبارک باشه انشاله به خوشی و سلامتی.عزیزم یه باکس‌های برزنتی هست سایزهای مختلف خیلی ق ...

سلام گلم 😊مررسی از راهنماییت.فکرخوبیه ممنون که گفتین💗

منوهمسرمو نی نیمون
عکسشو ندارین عزیزم؟

بذار ببینم میفرستم برات خیلی خوبه 

باشه ممنونم

اینه عزیزم من دارمش خیلی خوبه این دو طرف جا آویز داره کلی جا داره واسه لباس پایین هم کشو 

ممنون عزیزم💗🙏🙏مرسی بابت عکس

فدات