2777
2789
عنوان

مامانا ميشه خواهش كنم بيايد

124 بازدید | 19 پست

سلام مامانا دخترم هفت ماه و يك هفتشه،مه غلت ميزنه،نه سينه خيز ميره،نه چهار دست و پا ميره،حالم خيلي بده خيلي نگرانم،كسي بوده بچش هيچكدوم ازاين مراحلو طي نكرده باشه و يك دفعه راه بيوفته؟

بله پسر منم چهاردست و پا نرفت. اول نشست بعد هم راه رفت. یعنی اصلا دمر نشو از اول ک سینه خیز بره

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه بشینه؟ دختر من هیچ وقت غلت نزد. وقتی غلت زد که دیگه ۴ دست و پا میرفت. تووو ۷ماهگی فقط مینشست. ...

فقط ميشينه نه غلت ميزنه نه چهار دست و پا ميره نه سينه خيز،تونت زده بچه هاي sma اين علائمو دارن

يعني اصلا غلت نزد و سينه خيز نرفت؟

نه از هفت ماهگی نشست تا یک سالگی ک راه رفت

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
فقط ميشينه نه غلت ميزنه نه چهار دست و پا ميره نه سينه خيز،تونت زده بچه هاي sma اين علائمو دارن

اون اینترنت رو ول کن. منم الکی نگران بودم. بچه من تازه ۱۱ ماهگی ۴ دست و پا رفت. تا اون موقع هم اصلا غلت نزد. نگران نباش. جالبه بدونی که بچه خواهرم هم یک سال بعد از دخترم دنیا اومد و اونم هیچ وقت غلت نزد. الکی نگران نباش. وقتی میشینه کافیه. بعضی بچه ها هیچ وقت غلت نمیزنن. برای سینه خیز و ۴ دست و پا رفتن هم هنوز کلی وقت داره اصلا دیر نیست‌. از من گفتن بود.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
ميزارمش روي شكم با كلي وسيله ي جذاب ولي فقط گريه ميكنه كه بلندش كنم

اشکال نداره. دختر منم همینجوری بود. البته گریه نمیکرد. دکتر اطفال هم هی میگفت کمکش کنید و تشویقش کنید غلت بزنه ولی نزد که نزد. تووی همین نی نی سایت هم خیلی ها رو دیدم که گفتن بچه هاشون اینجوری بوده. نگران نباش. باور کن بزرگ میشه بعد میگی چرا الکی نگران بودم. الان دختر من ۴ و نیم سالشه هیچ مشکلی هم نداره.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اشکال نداره. دختر منم همینجوری بود. البته گریه نمیکرد. دکتر اطفال هم هی میگفت کمکش کنید و تشویقش کنی ...

دخترمن خيلي بدش مياد و گريه ميكنه،ممنون از راهنماييت،دعا كن دختر منم مشكلي نداشته باشه