2777
2789
عنوان

مهمونی!

423 بازدید | 14 پست

هم خدمتی شوهرمه، کلا هفت نفر میشیم، ۸ پیمانه پلو خیس کردم ، میخام قرمه سبزی و قیمه بذارم ،پیشنهاد و ایده ای دارین ک بهتر بشه غذاهام ؟!

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

جفتش گوشت قرمزه 

یکیشو مرغ بذار 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا خورشت نزار بجاش قیمه یا قرمه با سوپی یا چیز دیگه مثل یدونه مرغ شکم پر بزار

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

قیمه و قورمه باهم نمیخونه 

قورمه و مرغ 

یا مرغ و بادمجون بزار 

برنج ده پیمونه بپز شاید بخور باشن کم بیاد 

سالاد و ترشی و ماست و خیارم بزار سر سفره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بنظر من با 8 پیمانه همش استرس کم اومدن غذا رو میگیری... دو تا پیمانه دیگه اضافه کن  برنجتو.... 

خوشت هم قیمه و قرمه کنار هم یه جوریه هر دو خورشته.... یکیشو حذف کن بجاش مرغ سوخاری یا جوجه ای چیزی بزار یه غذای خشک کنار غذای خورشتی بهتره 

بنظر من با 8 پیمانه همش استرس کم اومدن غذا رو میگیری... دو تا پیمانه دیگه اضافه کن  برنجتو....& ...

مرغ ترش بذارم ؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
قیمه و قورمه باهم نمیخونه  قورمه و مرغ  یا مرغ و بادمجون بزار  برنج ده پیمونه بپز ...

باش عزیزم، سالاد دارم و دوغ و ترشی سیر و زیتون 

برنج بیشتر کن سوپ یا آش درست کن 

اها باش

تو قورمه سبزت ی قاشق تمبر هندی تو آب حل کن بی دونه بریز مث قورمه سبزی جنوبیا میشه

چ‌جااب ، امتخان میکنم حتمن

جفتش گوشت قرمزه  یکیشو مرغ بذار

ن قیمه تو فکرم بود با مرغ باشه 

قرمه سبزی بامرغ سرخ کرده باسیب زمینی سرخ کرده،یامرغ شکم پر درست کن،مادیروزرفتیم مهمانی خورشت سبزی در ...

چ سفره قشنگی شده پس..