2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

1358 بازدید | 24 پست

بچه ها ما پریشب مهمونی داشتیم 

من برادر شوهرامو دعوت کرده بودم 

برادر شوهر بزرگم تنها اومد ما بهش گفتیم خانمت و دخترت چرا نیستن گفت یه مقدار حالت سرماخوردگی داشته دخترم نیومدن 

منم شب از هرچی پخته بودم دادم ببره براشون 

امروز زنک زدم حال جاریم رو بپرسم گفت من اصلا نمی دونستم مهمونی دارین!! الان یه ماهه حسام با من قهره!!! 

حتی غذا ها رو هم نبرده بود براشون! 

می گفت مدام قهر می کنه 

اوایل من می رفتم آشتی می کردیم 

این دفعه نرفتم جلو یه ماهه قهره 😕

انقدر ناراحت شدم 

حالا برادر شوهرم انقدر خنده رو و خجالتیه 

به همسرم گفتم گفت اره داداشم اخلاقش اینجوری که هی قهر می کنه 🫤

کسی اینجا تجربه ای داره تو این زمینه؟ 

برای جاریم ناراحت شدم 

خیلی خانم خوبیه 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم آشتی شون بدید  با جاریت هماهنگ بشید ، برید خونه ی جاریت و جو شوخی و خنده تا باهم آشتی کنی ...

اخه می ترسم بدتر ناراحت بشه 

قهرش سر این بوده که چرا اصرار کردی بریم دنبال عروس که بیافتیم تو ترافیک اخرش دیر برسیم خونه 🫤

بنظرم شما دخالتی نکنی 

حتی غیر همسرت به کسی هم نگی به همسرت هم بگی از من نشنیده بگیری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بنده خدا ما که اینجا نظر درست و کارشناسی شده ای نمیتونیم بریم ولی خودش بهتره که بره مشاوره اخلاق خیلی بدی داره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.