2821
2789
عنوان

برام تولد گرفتن !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت مبارک🌱

قربونت برم

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

تولدت مبااارک 

شاد باش

اگه واقعا از سر دلسوزی هم باشه بازم دستشون درد نکنه پس تو و  روحیه ات براشون مهم بوده که این کار رو کردن، همینکه بی‌تفاوت نبودن نسبت بهت خیلی هم خوبه حالا یا واقعی بوده یا از سر دلسوزی 

اصلا میتونستن این کار رو نکنن برات ولی کردن و باعث شدن تو خوشحال بشی

وا اين چه حرفيه  اگه قبل از اون نميكردن بخاطر شايد اخلاقاي گند همسرت ميترسيدن

اره اون موقع ها خیلی رابطه نداشتیم باهم . محدود بودم

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
ای جانم چه امضای قشنگی مرحبا بر شما خانومی❤

ممنونم بانو جان🌷🌷

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مبارک باشه الهی دل خوش داشته باشی بهش فکر نکن و لذت ببر

قربونت برم مهربون ممنون

اره اون موقع ها خیلی رابطه نداشتیم باهم . محدود بودم

خب حالا كه ازاد شدي😉خاستن از بودن كنارت لذت ببرن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
حالا هرچی مهم اینه بفکرت بودن ک چند ثانیه خوشالت کنن و دورت کنن از هر فکری

راست میگی .... شاید من حساس شدم

تولدت مبارک کلی

من اکه بودم کلی خوشحال میشدم که اینقدر خانواده خوب و صمیمی دارم و زنداداشام به فکر خوشحال کردن من هستن بنظرم چون طلاق گرفتین یکم طول میکشه با محیط الانتون خودتونو وفق بدین و هنوز ناراحت هستین بنظرم حتما یه روانشناس برو حتی اگه احساس میکنی ناراحت نیستی و اکیی بعد اینجور اتفاقات توی زندگی آدم خوبه یه روانشناس خوب بره

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
عزیزم، حتی اگه دلیل کارشون همونی باشه که گفتی هم اتفاقا باز هم باید خوشحال باشی، یعنی خانوادت درک کر ...

ممنون عزیزم 

عزیزم میتونی با دید دیگ ای ب افکارت نگاه کنی 

حتی اگ از سر دلسوزی باشه باید بدونی دوست دارن ، غمخوارت هستن ک راضی ب از هم پاشیدن زندگیت نبودن 

در ضمن تولدتون هم مبارک 😍🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز