2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من اون روز روز پدر هست و فقط برای پدرها هدیه می گیرم

روز مرد چندم بهمن 

دیدم امضامو دزدیدین منم اثر انگشت زدم حالا ببینم چیکار میکنیم برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون 😍🌹❤
حضرت علی قبل از پدر بودن اول مرد بودن بعد پدر شدن پس روز مرد و پدر نداره

من نظر و عقیده م رو درباره هدیه گرفتن گفتم. کما این که در تقویم هم مناسبتش رو روز پدر نوشتن. شان والای حضرت علی رو بخاطر یه هدیه لطفا تفسیر نکنید

من نظر و عقیده م رو درباره هدیه گرفتن گفتم. کما این که در تقویم هم مناسبتش رو روز پدر نوشتن. شان وال ...

شما شان والای امیرالمونین و تفسیر که خوب نابود کردی یعنی مرد بودنشو قبول نداری. چه ربطی به هدیه داشت. من فقط جمله شما رو تفسیر کردم 

شما شان والای امیرالمونین و تفسیر که خوب نابود کردی یعنی مرد بودنشو قبول نداری. چه ربطی به هدیه داشت ...

ولی با استفاده از اسم حضرت علی. در هر حال من مطابق با نظر خودم عمل می کنم نه با تفسیر شما که خودتون رو  در جایگاه مفسر قرار دادید. شما هم مطابق با نظر خودتون عمل کنید و بهترین هدیه رو برای مرد زندگیتون بگیرید. هدیه گرفتن به هر حال کار خوبی هست. البته فکر می کنم شما گفتید که باید صبر کرد تا ببینید مناسبت قبلی چی نصیبتون میشه که  امیدوارم برای اون مناسبت هم هدیه خوبی بگیرید. هدیه گرفتن و هدیه دادن هر دو خوب هست. مبارکتون باشه

عزیزم قبلش روز زنه. فعلا اجازه بده ببینی اون چی کادو میخره چون الان خیلی زوده برا تصمیم گیری

قشنگم وقتی بی چشم داشت فکر بهترین ها واسش باشی و بهترین رو براش در نظر بگیری اون هم یاد میگیره همین کارو متقابلاً انجام بده

قشنگم وقتی بی چشم داشت فکر بهترین ها واسش باشی و بهترین رو براش در نظر بگیری اون هم یاد میگیره همین ...

حرفت درسته ولی هنوز اول راهی. ببینم ده سال دیگه هم همینو میگی یا نه. بستگی به مرام و معرفت هر دو طرف داره. همه تو دوران عقد عاشق و معشوق هستن ولی زیر یه سقف که میری همه چی تغییر میکنه. من منظورم این نیس که خدایی نکرده نامزد شما خوب نیس یا چیزی. من در کل گفتم. ایشالا که همیشه پر از انرژی مثبت و عشق و محبت قلبی باشید. خوشبخت بشی عزیز دلم